Hogyan lehet az ágyába altatni a babátt napközben ha eddig ringattuk?
Olyan idősen még nem hagynám sírni. Próbáld meg elaltatni, és úgy letenni.
Vagy betenni az ágyba, és odahajolni hozzá, hogy érezzen, amíg el nem alszik. Én így szoktam, közben suttogok neki, hogy minden rendben, stb. Így el tudsz jönni, ha elaludt.
Esetleg még lehet, hogy egymás mellé fekszetek, bár ez a kiságyban nem megoldható.
próbáltátok már a pólyát? Nekünk olyan volt, hogy jó szorosan bele kell tekerni (úgy néz ki benne, mint egy kis múmia), és abban olyan szépen elaludt. Szinte letettünk, és már aludt is. Az elején ő is sírós volt, de ezzel szinte azonnal megszűnt a probléma. Mellette érdemes kitapasztalni, hogy esetleg nem hasfájás-e a gond.
Az én fiam ugyan tápszeres, de azt is lecseréltünk, kapott szélgörcs elleni cseppeket, plusz a pólya, és minden gond megszűnt.
Nem, nem kell hagyni:)!
Ki kell alakítani, rájönni, hogy hogyan teheted könnyebbé az altatást. De egy "módszert" ne egy estén tégy próbára, legalább 3- 4 alkalom, mire használ(vagy nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!