Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Rossz alvó a babám napközben....

Rossz alvó a babám napközben. Mit tudok vele csinálni?

Figyelt kérdés
3 hónapos (12 hetes) és napközben fél órákat alszik, míg 2-2,5 órákat van fönt. babakocsiban nem alszik el, csak hordozókendőben, vagy kézben. az éjszakákat 6 hetes kora óta átalussza. most próbálom leszoktatni, a kézben-kendőben való alvásról, de csak üvölt a babakocsiban, amíg ki nem veszem- ha kell akkor órákon át sír, és nem alszik el. SEGÍTSETEK!! a rossz alvás miatt nagyon nyűgös is egész nap.
2013. máj. 29. 19:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ha az éjszakát átaludja,de a nappali alvását szabályoznod kellene.Próbáld meg tovább fent tartani és amikor már nagyon álmos,elalszik magának,nem kell kézben altatni és tovább is szundít,mint fél óra.Hozzászokott a neki kényelmes alvásmódhoz és idô kell majd míg átáll,de megfogja szokni ha hagyod.Remélem segítettem.
2013. máj. 29. 19:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is 3 hónapos és ugyanezt csinálja. Ő is utálja a kocsit, eddig csak kézben volt hajlandó aludni napközben, vagy a bébihordóban ha húzgáltam az asztalon. Pár napja oldalt fektetem az ágyon és odafekszem mellé, úgy csinálok mint amikor a kezemben van, kicsit sírdogál de aztán elalszik, majd nagyon mozgolódik szerintem a Moro-reflex, mert nagyon felpörög amikor fenn van. Elalszik, vagyis félálomban van, amikor mozgolódik hasra fektetem és úgy alszik tovább, kicsit még mocorog, de utána mélyen alszik. Nem régóta van így de hála égnek így már van hogy egy órát is alszik. Remélem segítettem.
2013. jún. 8. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!