Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Akik ringatták a babájukat...

Akik ringatták a babájukat elalváshoz, mennyi idősen kellett még?

Figyelt kérdés
Mikortol nem kellett már ringatni?
2020. aug. 27. 08:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Pont most akartam feltenni ezt a kérdést :D

9 hónapos a lányom de nem alszik el magától ha csak úgy lerakom.

Bocsi ha nem tudtam megoldást!

2020. aug. 27. 08:50
 2/8 A kérdező kommentje:

Nekem 7 hónapos. Nincs bajom vele hogy ringatni kell, általában.... De éjjel azert ha nem akar visszaaludni ringatva se az porbléma csak😀

Csupan elgondolkoztam... Hogy 1 evesen ha azt mondom aludj , aludni fog?! Vagy akkor is ringatni kell? Az mar azert nehez gyerek 😀

2020. aug. 27. 09:07
 3/8 anonim ***** válasza:

1 vagyok: a lányom 9 kg, és mostanában éjjel is gyakran ébred a foga miatt. És nappal kétszer alszik. Szóval egy nap minimum 4-5x kell ringatni ölben szóval a hátamnak már annyi :(

De nem hiszem, hogy 1 évesen már megértik. Most olvastam van akinek a 1.5 éves se alszik el ringatás nélkül...

2020. aug. 27. 09:13
 4/8 anonim ***** válasza:

A fiamat még 1 éves kora után is ringatni kellett délutáni alváshoz, este nem.

A lányomat soha,vagy csak nagyon rotkán kellett, őt leraktam és aludt, picit simogattam.

2020. aug. 27. 09:17
 5/8 anonim ***** válasza:
13 hónaposan szoktattam le. Volt 2 kemény hetünk, de megérte.
2020. aug. 27. 09:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ringatva aludt el.. Most 6 és fél hónapos, kb. másfél hónapja kezdtem el azt, hogy ha álmos, lerakom magam mellé az ágyunkba, kap cumit és szundi kendőt és simogatom. Sokszor átfordul, akkor a popóját paskolom. Amikor elalszik, berakom a kiságyba. Hamar megszokta, azóta így altatom, de szerintem szerencsém is volt. A párom is így altatja esténként, de azért előfordul, hogy ringatja. Én is azért választottam ezt a megoldást, mert a hátam már nem bírta.
2020. aug. 27. 10:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért kell ringatni, mert ehhez szoktattad hozzá. Tehát addig fog kelleni, amíg nem szoktatod le róla. Azt ne várd, hogy majd egyik napról a másikra eltolja a kezedet, mondván kösz anyu, már nem kell, alszom egyedül, csak rakj be az ágyba...
2020. aug. 27. 10:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Ajánlom a fitnesslabdát, én azon szoktam rugózni vele, pillanatok alatt elalszik.
2020. aug. 27. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!