Átaludhatja az éjszakát?
Figyelt kérdés
7 hetes babànak nem gond ha éjjel alszik 6-7 órát egyben, evés nélkül? Kb 4-5 napja van ez, eddig nem keltettem fel, megvártam míg felkel, de nem tudom gond-e, ha kimarad 1 evés. Szerintetek?2023. febr. 22. 06:43
11/14 anonim válasza:
Te jó ég, nem is tudod, hogy mennyire szívesen cserélnék veled. Kisfiam fél éves de éjszaka 4 óránként kel enni😐
12/14 anonim válasza:
Ha hízik, nő rendesen, akkor nem baj.
13/14 anonim válasza:
Csak ha be van sargulva akkor szokták mondani hogy ébreszteni kell enni , de ha nálatok ilyen nincs, akkor örülj ha alszik, ilyen babák is vannak és olyan is aki sokszor kell , mindegyik normális.
14/14 A kérdező kommentje:
Nem volt sárga. Kicsit korábban érkezett és 2500grammal, 2330-al jöttünk haza, de most már mindjárt 4 kg. Napközben ébred 3 óránként kb, ez az éjszakai hosszabb most kezdődött. Akkor imádkozom, hogy sokáig így maradjon 🤣 kitartást Mindenkinek ❤️
2023. febr. 22. 10:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!