Mit csináltok amikor 10 hónapos-3 év közötti gyerek megébred éjszaka többször?
Fogom a kezét a másinak simogatom a hátàt
Vagy mellébújok,
Néha az is elég.
Amíg a koságyban aludt, volt hogy elég volt a cumit a szájaba tennem, de volt, hogy felkelt, szoptattam,késöbb megitattam, visszatettem. De volt hogy nem tudtam visszatenni, aludtunk együtt a fotelban.
Most 15hónapos, van saját ágya. Vagy melléfekszem és alszom vele, vagy megitatom, cumi, és megvárom elaludjon.
Változó. A "legegyszerübbel" próbálkozok és lesz ami lesz.
5-6x kel éjjel.
Fiam 3 éves, ő is kel a mai napig, ő csak átsétál a mi ágyunkba és alszik tovább.
Másfél éves, mellettem alszik. Ha még a babaöbölben van, akkor odahívom magamhoz, odamászik, cici bedug, és 2 percen belül alszik általában. Ha már a második ébredés vagy többedik, akkor csak cici bedug és alszik. Mostanában csak 2-3x szokott ébredni. Ha még akkor ébred föl, mikor én még nem feküdtem le, akkor vagy fölveszem és a fotelben szoptatom meg, vagy mellé fekszem.
Egyelőre a kulcs, hogy még szoptatom és úgy nagyon könnyen visszaalszik. Újszülött korától ilyen, hogy viszonylag gyakran ébred a korához képest, de nagyon könnyű visszaaltatni. Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz alvásnak számít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!