Szerintetek ér valamit a legzesfigyelo ebben az esetben?
Hason alszik jól az 1 hónapos babám, azt mondta az orvos hogy ebben az esetben legyen alatta legzesfigyelo. Van itthon, de tényleg érdemes beüzemelni? Úgyse menti meg az életét, akkor már rég késő ha szól. Elvileg valami enzim hiány okozza a bolcsohalalt, semmi köze ahhoz hogyan alszik a baba.
Persze ezen ne múljon beüzemelem a készüléket ha indokolt, de már az első gyereknél se szerettem, mert csak a macera volt vele. Ti mit gondoltok?
Nem értem mi a "macera" ezen. 😂
Be kell meg ki kell kapcsolni, ennyi.
Az, hogy elfelejted, és vissza kell menni, húúú, mekkora macera. 🤦🏻♀️
Anno, amikor én szültem, 2003-ban épp kezdett "felkapott" lenni a légzésfigyelő. Megkerdeztem a nőgyógyászom, a leendő gyermekorvosunk és a védőnő véleményét. Mindegyik azt mondta, hogy mivel nincs nálam semmi kockázati tényező, nem látják igazán indokoltnak. Így aztán nem vettem.
Ha bármelyik azt mondta volna, szükségesnek látja, egy pillanatig nem vontam volna kétségbe, vásároltam volna egyet és evidens, hogy használtam volna. Más kérdés, hogy akkoriban azt nem tették hozzá, hogy igazán akkor van értelme, ha elvegez az ember mellé egy csecsemokre specializalt elsosegely tanfolyamot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!