Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Szerintetek ér valamit a...

Szerintetek ér valamit a legzesfigyelo ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Hason alszik jól az 1 hónapos babám, azt mondta az orvos hogy ebben az esetben legyen alatta legzesfigyelo. Van itthon, de tényleg érdemes beüzemelni? Úgyse menti meg az életét, akkor már rég késő ha szól. Elvileg valami enzim hiány okozza a bolcsohalalt, semmi köze ahhoz hogyan alszik a baba.

Persze ezen ne múljon beüzemelem a készüléket ha indokolt, de már az első gyereknél se szerettem, mert csak a macera volt vele. Ti mit gondoltok?

2022. dec. 22. 15:09
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
83%

Nem értem mi a "macera" ezen. 😂

Be kell meg ki kell kapcsolni, ennyi.

Az, hogy elfelejted, és vissza kell menni, húúú, mekkora macera. 🤦🏻‍♀️

2022. dec. 23. 03:09
 32/34 anonim ***** válasza:
83%

Anno, amikor én szültem, 2003-ban épp kezdett "felkapott" lenni a légzésfigyelő. Megkerdeztem a nőgyógyászom, a leendő gyermekorvosunk és a védőnő véleményét. Mindegyik azt mondta, hogy mivel nincs nálam semmi kockázati tényező, nem látják igazán indokoltnak. Így aztán nem vettem.

Ha bármelyik azt mondta volna, szükségesnek látja, egy pillanatig nem vontam volna kétségbe, vásároltam volna egyet és evidens, hogy használtam volna. Más kérdés, hogy akkoriban azt nem tették hozzá, hogy igazán akkor van értelme, ha elvegez az ember mellé egy csecsemokre specializalt elsosegely tanfolyamot is.

2022. dec. 23. 06:34
 33/34 anonim ***** válasza:
83%
Fentebb voltak cikkek, ahol a mentős diszpécser utasításai alapján élesztették újra a gyereket a mentők kiérkezéséig, de nem is ez az egy eset volt, szóval ez a tanfolyam dolog már rég megdőlt.
2022. dec. 23. 08:59
 34/34 anonim ***** válasza:
71%
A dokim legutóbb beszólt, hogy vágjuk le a gyerek haját mert így romlik a gyerek látása, a védőnő meg mindent anyatejjel akar megoldani,szóval az ő szavukra nem adnék,mert akkor nem lett volna kitisztítva a könnycsatornája és dévény tornára sem járna hisz" úgyis kinövi"... a légzésfigyelő hasznos mert addig is hívható a mentőt ahol a telefonban megkapod az utasításokat hogy mit tegyél. Legutóbb egy 6 éves mentette meg így az anyját,hogy a diszpécser megmondta mit tegyen szóval a tanfolyam sem feltétlen szükséges, de manapság erre jó videók vannak a youtube-on. De tudod mit te csak megerősítést akarsz hogy nem kell ez. Akkor csinálj amit akarsz,nem az én gyerekem.
2022. dec. 23. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!