Szerintetek ér valamit a legzesfigyelo ebben az esetben?
Hason alszik jól az 1 hónapos babám, azt mondta az orvos hogy ebben az esetben legyen alatta legzesfigyelo. Van itthon, de tényleg érdemes beüzemelni? Úgyse menti meg az életét, akkor már rég késő ha szól. Elvileg valami enzim hiány okozza a bolcsohalalt, semmi köze ahhoz hogyan alszik a baba.
Persze ezen ne múljon beüzemelem a készüléket ha indokolt, de már az első gyereknél se szerettem, mert csak a macera volt vele. Ti mit gondoltok?
Attól még szerintem egy szülő sem mondaná azt, hogy áh, valószínűleg úgysem sikerült volna újraéleszteni... (Bár a kérdező most így gondolkodik) Hanem ott motoszkálna a fejükben örökké, mi lett volna, ha van légzésfigyelő. Akkor élhetne-e?
Ha az azonnal megkezdett újraélesztés ellenére sem marad életben a baba, legalább az a tudat megvan, hogy ők mindent megtettek, tényleg nem rajtuk múlt a kicsi élete.
Inkább úgy vagyok vele hogy nem altatom hason, ha ennyire veszélyes, hogy legzesfigyelo kell. Ha nem téves a riasztás akkor ott már kevés az esély.
Beraktam már az ágyába a cuccot, és elég macerás több szempontból is, de nem kezdem sorolni. Tudom milyen mivel előző gyereknél használtam.
Háton alvásnál is kell légzésfigyelő.
A "kevés esély" nem egyenlő a nullával.
Ha 0000,1 % is van, hogy megmentsd a gyerek életét nem éri meg???
Az eszem megáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!