Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen esetben riaszt tevesen...

Milyen esetben riaszt tevesen a legzesfigyelo?

Figyelt kérdés
Hasznalt legzesfigyelonek gyakoribb lehet a teves riasztasa?

2014. febr. 28. 08:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez nem attól függ, hogy használt e vagy sem. Lehet elemhiba miatt, ha elfelejted kikapcsolni, ha túl érzékenyre van beállítva.
2014. febr. 28. 08:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom konkrétan mitől lehet téves riasztás.

Én nem vettem, mert ilyen téren azt vallom hogy mi is felnőttünk nélküle.

Mivel a fiam koraszülött volt, a gyerek orvos ragaszkodott hozzá, így adott egyet ő.

Másnap vittem is vissza, mert beraktam a fiamat azonnal sípolt a légzésfigyelő, ha kivettem elhallgatott.

Hogy miért csinálta vajon, fogalmam sincs.

2014. febr. 28. 08:41
 3/7 lcs ***** válasza:
nekem azt mondta egy bababoltos, hogy korábban foglalkoztak bérbeadással, de abbahagyták, mert rengeteg gond volt a használt figyelőkkel :( nem tudom mennyi idős a bábád, mocorog már a kiságyban? sajnos vannak olyan légzésfigyelők, amik nagyon érzékenyek, és már akkor beriasztanak, ha a gyerek a "tábla" szélére kerül, vagyis nem teljes testtel van az érzékelőn. :/
2014. febr. 28. 08:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Én csak ujat vennék....

Ha rosszul van ősszerakva akk sipol tévesen.....

2014. febr. 28. 09:09
 5/7 anonim ***** válasza:
nálunk kemény volt a matrac
2014. márc. 3. 11:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehet téves riasztás, ha túl vastag, vagy kemény a matrac, ha lemászik a baba az érzékelőlapról teljesen (nálunk egyszer volt ilyen, de akkor egész az ágy sarkába vándorolt a baba), és lehet, hogy túl érzékenyre van állítva.

Használtat szerintem olyat érdemes venni, amit szakszervízben átnéznek (Bébé comfort-ból árulnak ilyeneket azt hiszem féláron).

2014. márc. 10. 12:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Bemásolok egy levélrészletet, amit a mi légzésfigyelőnk forgalmazójától kaptam:

A készülék érzékelését, mint az összes többi hagyományos,- matrac alatti szenzorpados légzésfigyelő készülékek esetében- számos tényező befolyásolhatja, melyek hatással lehetnek a készülék érzékelésére.

Ilyenek:

- a kiságy alja,

- a szenzorpadok elhelyezése,

- a baba testhelyzete,

- a matrac vastagsága, anyaga,

- esetleg az ágyban található egyéb kiegészítők, mint tartalék pléd, esetleg kitámasztó párna, plüss játékok (mely utóbbiakkal együtt egyébként nem használható),

- matrac szélessége, kiságyban való passzentossága, ennek szabad mozgása,

- rácsvédő használata, stb.

2014. márc. 10. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!