Milyen esetben riaszt tevesen a legzesfigyelo?
Nem tudom konkrétan mitől lehet téves riasztás.
Én nem vettem, mert ilyen téren azt vallom hogy mi is felnőttünk nélküle.
Mivel a fiam koraszülött volt, a gyerek orvos ragaszkodott hozzá, így adott egyet ő.
Másnap vittem is vissza, mert beraktam a fiamat azonnal sípolt a légzésfigyelő, ha kivettem elhallgatott.
Hogy miért csinálta vajon, fogalmam sincs.
Én csak ujat vennék....
Ha rosszul van ősszerakva akk sipol tévesen.....
Lehet téves riasztás, ha túl vastag, vagy kemény a matrac, ha lemászik a baba az érzékelőlapról teljesen (nálunk egyszer volt ilyen, de akkor egész az ágy sarkába vándorolt a baba), és lehet, hogy túl érzékenyre van állítva.
Használtat szerintem olyat érdemes venni, amit szakszervízben átnéznek (Bébé comfort-ból árulnak ilyeneket azt hiszem féláron).
Bemásolok egy levélrészletet, amit a mi légzésfigyelőnk forgalmazójától kaptam:
A készülék érzékelését, mint az összes többi hagyományos,- matrac alatti szenzorpados légzésfigyelő készülékek esetében- számos tényező befolyásolhatja, melyek hatással lehetnek a készülék érzékelésére.
Ilyenek:
- a kiságy alja,
- a szenzorpadok elhelyezése,
- a baba testhelyzete,
- a matrac vastagsága, anyaga,
- esetleg az ágyban található egyéb kiegészítők, mint tartalék pléd, esetleg kitámasztó párna, plüss játékok (mely utóbbiakkal együtt egyébként nem használható),
- matrac szélessége, kiságyban való passzentossága, ennek szabad mozgása,
- rácsvédő használata, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!