Mennyire szükséges a légzésfigyelő abban az esetben ha egészséges a baba?
Eszembe nem jutott hogy vegyek, ha nem kis súlyú, nem jön korán, vagy nincs valami kimutatható baja ami miatt az orvos javasolná (ha javasolná nem kérdés hogy lesz).
A várandósságom eddig problémamentes, nem dohányzom minden eredményem, és a picinek is minden eredménye teljesen normális.
Viszont egyre többet hallom hogy de hát még ilyet, mi az hogy nem evidens számomra hogy legyen, milyen felelőtlen anya leszek ha nem veszek..
Gondolom hogy itt is megoszlanak a vélemények, de azért felteszem a kérdést hogy az itt válaszolók szerinte mennyire fontos beruházni rá, ha egészséges a baba és az orvos nem tanácsolja?
Nyilván nem ettől lesz valaki rossz vagy jó anya.
Ennek ellenére nekünk volt, és nyugodtabb voltabb. Még a kórházban megkérdeztem egy gyerekorvost,hogy mit kell tenni,ha baj ha van. Persze nem nevezhető rendes újraélesztési tanfolyamnak, de azért egy-két dolgot elmondott.
Én ezzel úgy voltam, hogy a baba előtt cigire, ill. más haszontalan dologra is költöttem ennyit,akkor miért erre sajnálnám.
Nálunk a családban csak a nagybátyámék használtak mert koraszülött lett a lányuk, én csak most neten néztem hogy mennyire elterjedt lett hogy van, mert személy szerint tényleg csak ott tudtam hogy van ahol ajánlotta az orvos, de itt a kórházban a kismamák többségének van és elég furcsán néznek rám hogy nekem nem természetes.
Én tényleg arra gondoltam hogy ha ajánlja az orvos vagy ha még kicsiként lesz beteg ami légzésproblémával járhat akkor rakok alá.
Bérlésen én is gondolkoztam, 6éve mikor született a fiam. itt 5 ezer/hónap volt. Így még egy újat is jobban megéri venni.
Bármi, amit használtan akarsz eladni, jóval olcsóbban megy el, mint te vetted. Kb fél áron. Ez nem a minőséget tükrözi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!