Mit tegyek hogy ne 60 perc alatt aludjon el minden este?
Figyelt kérdés
Szerintem nincsen túlfáradva, de azért fáradt is estére már. 13 hós, kb 3-4 hónapja tart ez… folyamatosan pörög, de altatás előtt meg már folyamat dörzsöli a szemét, ki érti ezt???? Mit tehetnék?2022. jún. 12. 20:54
11/18 anonim válasza:
Hát igen, abból én is arra gondolnék, hogy álmos. Fura, hogy aztán nem bír elaludni.
12/18 A kérdező kommentje:
Ma megpróbálom sokáig húzni, hátha tényleg nem álmos 🫠
2022. jún. 14. 16:55
13/18 anonim válasza:
Nálunk a 16 hósnak kicsit használt, hogy a fürdetést kitoltam 6-ról 7-re, van hogy ilyen jó időben 7-kor jövünk csak be este. Aztán fürdés 15-20 perc, ha még nem olyan éhes, aztán ezek után vacsora és olyan 8-fél9 körül altatás. Nekem meg azért volt muszáj kitolnom az esti alvást, mert képes volt reggel 5-6 között kukorékolni. Így mostanában ha szerencsém van elalszik 7-ig kb. Napközben 1,5-2 órát alszik általában. Nem nagy alvásigényű.
14/18 A kérdező kommentje:
Jelentem, így sem alszik el a gyerek előbb 😀
2022. jún. 15. 23:04
15/18 anonim válasza:
14 - Ha új szokást akarsz kialakítani, folytasd következetesen. Egy nap nem nap.
16/18 anonim válasza:
#15, szerintem az nem erre az esetre vonatkozik. Most simán fáradtabb a gyerek, gyorsabban kéne elaludjon. Szerintem ez nem olyasmi, amit meg kéne szoknia.
Szóval én simán arra következtetnék, hogy nem az volt a baj.
17/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Köszi, hogy helyzetet jelentettél! Érdemben nem tudok segíteni, mert az én lányom is álmos, mégis fel-le ugrál a kiságyban még utána is. Kíváncsi vagyok, hogy nektek mi válik be. : D
18/18 A kérdező kommentje:
Az egyetlen dolog ami bevált eddig az a nagyi. Neki valahogy annyi idő alatt alszik el kb amíg kiállok a kocsival a kertből, de halál komolyan. Én pedig minden egyes nap 50-60 percet kkkkhmm cumizok azóta is, folyamatosan.😂
2022. jún. 17. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!