Mit tegyek hogy ne 60 perc alatt aludjon el minden este?
Mennyit vagytok szabad levegőn? Mennyit alszik napközben?
Én ilyen esetben (álmos, de nem bír egyhelyben megállni) hordozókendőben altatok: fölveszem a hátamra, és megyek a dolgomra. Lehet hogy fél vagy 1 óra alatt alszik el, de elalszik, és addig is tudtam mosogatni stb. De még csak 10 hós, nem tudom, hogy 3 hónap múlva is működik-e majd a módszer, vagy ha el is alszik, le fogom-e tudni tenni alva. Az ágyán nincs rács, így mondjuk viszonylag könnyű letenni.
Az én lányom most töltötte a 14 hónapot, míg kétszer aludt egy éves kora előtt hónapokig egy-másfél órát kellett altatni, mire elaludt, hiába volt álmos, aztán mióta csak egyszer alszik egy nap azóta pikk pakk elalszik este. Nekünk minden napunk úgy néz ki, hogy 8-9 között kel, aztán 1 óra körül elalszik, általában 2 órát alszik +/- fél óra és este fél 10-körül alszik el 10 percen belül.
Napközben sokat játszik, egyfolytában jön megy, igazi örökmozgó, mesét reggel ébredés után szokott nézni egy 20percet kb, míg lustálkodunk az ágyban, és este fürdés után, míg megszárítkózik és felöltözik.
Nincs valami, ami nagyon felpörgetné, hogy nehezen alszik el? Nálatok milyen a napi rutin?
Hát nem tudom mi pörgetné fel, nálunk mostanában a mese nézés szinte 0, mert nincs időnk rá😅
Nappal hamar elalszik, de este kínlódás…
Amúgy egyedül alszik el mindig, csak ott vagyok mellette.
Napirendünk: kb 8 körül kelés, aztán kint vagyunk vagy csavargunk játszó ilyesmik, déltől alszik 2-3ig, majd 6kor fürdik, és 7-8 körül megy aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!