Mit tehetnék h ne aludjon el 10 perc után?
szia,ugyanez a gondom csak 1hósan.
A 10 perc alatt menyit eszik? Nekem 1ora a szopi mert közbe be be szundit. Amit üvegböl adsz az tejcsi? Eleinte mi is óránként szopiztunk evégett.elvileg ezt majd magátol elhagyja ha nagyobb lesz.de mivel már nem birtam én se azéjszakázást és igy nem volt ideje pihenni a cicimnek este mikor szopi közbe bealud gyorsan fejtem és 15 perc mulva mikor felkelt azt adtam oda majd ujra cicire raktam.mondjuk mikor üvegböl adom ébren marad utána ezért rakom vissza.nappal meg megy a 1.5-2 oránkénti evészet.most mar javult a hejzet valamejest. Am nem lehet hogy pont növekedési ugrása van? Felkeltésre nekem a pelenkacsere vált be. Van ugy hogy nem engdi el a cicit olyankr hangosan cuppogok neki vagy a kis állát meglökdösöm.Akkor megint szopizni kezd. Ovatosan megdoörzsölöm a mellkasát szolongatom......mikor mire reagál. Csak most csinalja ezt vagy eddig is ezt csinalta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!