Mit tehetnék, hogy 4 hónapos babám tovább szívja a cicit mint pár perc?
Köszi az eddigi válaszokat.
A 2. válaszolótól kérdezném, hogy hogyan adtad a homeós golyókat. cici előtt fél órával, vagy utána.
Én este szoktam neki adni ebből cici előtt és eddig bevált- legalábbis ami az éjszakát illeti.
Szia!
Nekem is az volt a problémám mint Neked,
Chamomilla golyócskát akartam venni a fiamnak, de akkor pont nem volt a gyógyszertárban /elfogyott, de nagyon jó/ kaptam helyette a ATROPA BELLADONNA 9ch-t. Azóta nincs gond a szopival. Nagyon jó, csak ajánlani tudom. A Dentinox is nagyon jó, de azt lefekvés előtt kell bekenni az ínyét. Legalábbis én így tudom. Minden jót.
szia, én nem gyógyszereznék, hanem gyakrabban etetném. ha tényleg fogzik cssak és nem beteg, akkor pár nap alatt javul a helyzet. az is lehet, hogy neked fog megjönni és azért nem ízlik neki (nekem is volt ilyen, egyszerre fogzott és jött meg, minden etetés üvöltésbe torkollt). ne add fel, ne fejjél, ne üvegeztesd, mert leszokhat a ciciről, ha kényelmesebb megoldást kínálsz. ha nem javul a helyzet fordulj a szoptatási tanácsadókhoz, nagyon jó fejek, odafigyelnek és hasznos személyes tanácsadást kapsz ingyen:
www.lll.hu
gyakrabban rakom cicire, a cumisüveget abszolút nem fogadja el, kiköpi. remélem javul a helyzet.
amúgy a babák már egy héttel előbb megérzik, ha megjön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!