Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tehetnék, hogy 4 hónapos...

Mit tehetnék, hogy 4 hónapos babám tovább szívja a cicit mint pár perc?

Figyelt kérdés
Másfél hete fogzik, és szegénynek nagyon fáj az ínye, így 10 perc helyett csak pár percig szopik, utána elkezd üvölteni. Sajnos így nem is eszik annyit, amennyit szokott, a gyarapodása is szinte leállt. Csak anyatejet kap, ezek után sem szeretnék mást adni neki. Meddig tarthat ez még így?
2009. okt. 17. 16:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nálunk még nem akkora a fájdalom, (4,5 hós) de ha ezt csinálja, kicsi séta után újra cici, ha sír, megint, és 2-4. alkalomra "átesik a holtponton", és szépen eszik mint régen....azért nálunk is van gyógybogyó ha már így sem megy majd.....
2009. okt. 19. 09:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem mensi előtt 2 nappal torkollott üvöltésben minden kaja, kivéve ha félálomban etettem. Ahogy ébredt rögtön. Illetve éjjel :(

Ha (számomra) indokalatlanul sír szopi közben pózt is szoktam váltani (hónaljtól, másik oldal/másik mell (mindig mindkét mell kell neki, tehát a sorrend mindegy)

És kb. 4 hónapos volt a fiam, amikor egyik napról a másikra nem volt elég az egy mell. Üvöltött, mind próbáltam visszaadni az első mellet. Míg rájöttem, hogy elfogyott és másik kell neki... AZóta jól vagyunk:) Nem sokára 6 hónapos)

2009. okt. 19. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!