Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miben altatjátok panelban...

Miben altatjátok panelban ebben az időben két év körüli gyerkőcötöket?

Figyelt kérdés

Póló + háromnegyedes naci + vékony bokazokni. Ez így elég?

Vékony takarót terítenék rá, vagy az már sok? A takarót lerúgja, a halózsák már sok szerintem.

2022. máj. 28. 21:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Gratulálok akik takaró nélkül altatják a gyereket. Majd próbáljátok ki ti is milyen jó takaró nélkül aludni. 🤦🏻‍♀️
2022. máj. 29. 06:01
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
9-es te azért betakarózol, de a gyereket nem takarod be... Ügyes vagy. Ne csodálkozz, hogy egy nagy nullát ér a véleményed.
2022. máj. 29. 06:07
 13/17 anonim ***** válasza:
94%

"Majd próbáljátok ki ti is milyen jó takaró nélkül aludni"

Remek, minden éjjel gyakorlom. ;)

Egyébként egy 2 év körüli akkor takarózik ki- és be, amikor csak akar. Nem csecsemő.

2022. máj. 29. 06:23
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Jól van #11. A kétéves lányom ki tudja mondani hogy "nem kell takaró", és kitakarózik. Na, szerinted mégis erősödjek?
2022. máj. 29. 07:12
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
11, addig mindig lerúgta magáról, sírt, ha ráterítettem. De a lehetősége mindig megvolt, hogy betakarózzon mert otthagytam az ágyán. Csak most, 2.5 évesen takarta be magát, eddig utálta...
2022. máj. 29. 07:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Állatkert 🤣
2022. máj. 29. 09:57
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ledobja magáról a takarót, a hálózsákban meg csatak víz a feje- akármilyen vékony is-, akkor miért tegyek rá még egy réteget? Mondom, volt, hogy felkelt, és kérte, hogy vagyük le zoknit :D Én fázom, betakarózom. Nem fogom rászögelni a takarót. Újszülöttként is mondták, hogy plusz egy réteg kell a babára, mint ránk. Ő már izzadt úgy is, nem vagyunk egyformák.
2022. máj. 29. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!