Mikor alszik el este a 16hós gyerkőcötök? Mikor kel és ebéd után mettől meddig alszik? Ebéd után egyből altatjátok vagy még játszik kicsit? Minnyi idejig tart míg elalszik és hogyan (gondolok itt arra hogy magától, cicin vagy ringatva?
A fiam most 2 éves, de 16 hónapos is nemrég volt, úgyhogy még emlékszem, hát leírom, nálunk hogyan volt.
Este mindig, mai napig is 10 óra körül alszik el, előbb sehogysem. Általában fél 9-ig aludt akkor is és még most is ugyanígy állnak a dolgok. 16 hósan mondott le végleg a ciciről, utolsó hetekben csak éjjel szopott, alvások előtt már nem adtam neki. Mellettem feküdt, símogattam, elaludt. Tartott ez kb. 10-20 percig, attól függően, mennyire volt fáradt.
Ebéd után 12 és 1 óra között aludt el általában és volt, hogy másfél órát pihent, de sokszor 2-3at is. Ebéd után még picit játszott.
16 hós.
Este 9-től alszik reggel 7- 8 között kel, változó. Ringatva az ölemben ülve alszik el, kb. 10 perc alatt.
Dél- fél 1 között ebéd, 1-kor alszik el, addig játszik még,kb. 1,5 órát szokott aludni, de ritkán 2- 2,5 is becsúszik, ha épp éjjel dorbézolt. :) Altatási technika ugyanaz, idő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!