Nappal egyszer alszik változó időt, de nagyon keveset, 45 perc és 1,5 óra közt, mikor mennyi sikerül neki.
Este viszont sokat alszik, kb. fél 10-től reggel fél 9-ig.
Persze ez nem fix idő, de nagyjából ennyi.
Este és nappal is úgy altatom,h. beteszem a kiságyba és mellette maradok míg el nem alszik.
Este felkel 1-2-3 alkalommal, de félálomban van, visszafektetem és alszik tovább.
2014. jan. 27. 21:44
2/13 anonim válasza:
Kislányom 15 hónapos. Este 20.30-21.30 körül alszik el attól függ mennyit aludt napközben illetve inkább attól mikor kelt fel a délutáni alvásból.
1x alszik ebéd után kb 2-2,5 órát. Ebéd után még játszunk kicsit, közben lassan félhomályt csinálok, ő kéri a cumiját elkezd birkózni a takarójával és egyszer csak elalszik én közben ott vagyok mellette. Éjszaka van hogy ébred de most 3 foga jön egyszerre úgyhogy ez változó van hogy 1x van hogy többször.
2014. jan. 27. 21:50
3/13 anonim válasza:
Lányom nappal 2-2,5 órát alszik délután, este pedig 8-tól reggel 8-8.30-ig. Jó az alvókája:)
2014. jan. 27. 22:01
4/13 anonim válasza:
16 hónapos a fiam.
Délután 12 és 3 között alszik. Este 9-fél 10 körül alszik el és általában reggel fél 8-8 körül ébred.
2014. jan. 27. 22:10
5/13 anonim válasza:
16 hós. Nappal ebéd után megkapja a cumiját, megy az ágyába, kellemes zenét kapcsolok és hamar elalszik magától. Olyan 2-2,5 órát alszik ilyenkor. Este 9 körül alszik el, reggel pedig 7-kor kel kelnie, mert visszük a tesót oviba. Hétvégén fél 8 -8 körül szokott kelni. Este amúgy cicin alszik el, és még sokszor előfordul, hogy éjjel megébred, van, hogy többször is.
2014. jan. 27. 22:16
6/13 anonim válasza:
18 hós fiam van. Nappal ebéd után alszik kb 1,5 órát, néha többet, max 3 órát. Leteszem a kiságyba, kijövök, és Ő elalszik magától. Este fél9-9 körül alszik el, ekkor bent vagyok a szobában, Ő a kiságyban, megvárom, míg elaszik. Reggel kb 7-ig alszik, néha 8-9-ig. Éjszaka még 1-2x felsír, de ha kap cumit, vagy inni, visszaalszik. A múlt héten megtörtént az 5. és 6. átaludt éjszakája! :)
2014. jan. 27. 22:40
7/13 anonim válasza:
19 hónapos a fiam, este 8-kor alszik, reggel háromnegyed 8-8 körül kel. Éjszaka 8 hetes kora óta nem ébred. Nappal déltől fél 4-ig alszik. Altatni nem kell, csak jól megpuszilgatom, elmondom neki, hogy mikor ébred itt leszek és aludjon szépen, aztán berakom az ágyba, kijövök és már alszik is.
2014. jan. 28. 07:26
8/13 anonim válasza:
19 hónapos a fiam. Délben 1,5 -2,5 órát alszik, este pedig 8-reggel 7 +/- fél óra. Alvás előtt kap 3-4 mesét, majd megy az ágyba.
2014. jan. 28. 07:41
9/13 anonim válasza:
úgy látom,itt mindenkinek elég jó alvó babája van...nekem nem annyira,este 21 30-22 00 óra között alszik el,reggel már 6 30 körül fent van,nappal nagy nehezen 1-1,5 órát alszik,éjjel még 1x,2x ébred,21 hónapos,csak beteszem a kiságyba,megsimizem,amíg elalszik ott vagyok,párszor feláll,visszafektetem,majd alszik
2014. jan. 28. 12:15
10/13 anonim válasza:
17 hónapos kisfiam van. Altatni nem kell már,leteszem és elalszik. Néha még kicsit dumál az ágyában,de általában 5 perc alatt kidől :) napközben egyszer alszik,fél1-fél4ig,utána uzsonna és megyünk sétálni. A futkosás és a levegő lefárasztja annyira,hogy mikor hazaérünk (fél6 körül) már dörzsöli a szemét,de még gyors vacsi 6-kor,fürdés,7kor pedig már pizsamában van. Még játszunk ilyenkor egy kicsit egymással az ágyon,bújunk,szeretgetünk és utána megy aludni (kb. fél8,néha 8). Most 4 foga jön egyszerre,így előfordul,hogy nyöszörög,de egy kis simogatás és alszik tovább. Az éjszakát átalussza többnyire,ritka,hogy nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!