Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valami otlet arra, hogy hogy...

Valami otlet arra, hogy hogy szoktassam ra a 10 hetes anyatejen elo babamat, hogy aludjon tobbet ejszaka es ne 3 orankent egyen mint nappal?

Figyelt kérdés
Altatas

2013. dec. 28. 05:02
 1/7 anonim ***** válasza:

O ezt szokta meg, hogy 3 óránként enni kap.

Én is igy szoptattam anno, majd áttértek nappal is a "majd szol, ha enni ker" kategóriára.

Illetve én a kórházba se kelltettem fel, feleslegesnek tartottam. Ha aludt, akkor minek zargassan x óránként?!

Persze, más, ha besargul, de nalunk nagyon enyhén jelentkezett csak.

2013. dec. 28. 05:06
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
10 hetes babát még ne nagyon akarj semmi ilyesmire szoktatni... Ha ő így éhes, így kell adni neki, Nem kell azt a gyereket az első hónapjaiban máris regulázni. Különben is igény szerinti szoptatás nem arról szól, hogy beállítom, mikor egyen a gyerek. Nagyon kicsi még ahhoz, hogy ne egyen, amikor akar.
2013. dec. 28. 05:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne erőltesd, beállítja majd magának úgy ahogy neki jó. A fiam 6 hónaposan magától elhagyta az éjjeli evést (jól le is lassult a növekedése, de ez 6 hónaposan normális), addig éjjel is 2-3 óránként evett. A nappali evését kb 8 hónaposan állította át 4 óránkéntire (a védőnőnek meg sem mertem mondani hogy 3 óránként eszik, neki az lett volna a normális hogy 2 hónapos korától 4 óránként), a hozzátáplálás sok mindent megold majd 6 hónaposan. Onnantól ha pl este tejpépet kap, átalussza az éjszakát mert az nagyon laktató.
2013. dec. 28. 07:20
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
10 hetesen még hagy egyen amikor akar. Kisfiam 6 hós koráig éjjel-nappal 2,5-3 óránként evett. 20 hós koráig szopizott éjjel is 1-2x. Nálunk ezen nem változtatott a hozzátáplálás sem. Bár az ő tempójában haladtunk, és inkább előnybe részesítette a cicit, mint a bébihamit .
2013. dec. 28. 09:08
 5/7 anonim ***** válasza:
teljesen természetes hogy ennyi idösen még éjszakai is ennyit eszik.
2013. dec. 28. 09:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenki segitseget!Teat probaltam neki adni izesites nelkul de nem akarja inni sajnos.Lehet,hogy megprobalom a baba vizet.
2013. dec. 29. 15:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Ennyi idős babánál nem jó ha éhes és helyette vizet vagy teát adsz neki. Attól még, hogy átvered éhes marad! Még kicsi hozzá. Ők még nem passzióból kelnek fel esténként hanem mert éhesek. Majd pár hónap múlva változik vagy akkor már könnyebben változtatsz rajta! Az első kislányom végigaludta az éjszakát. A mostani eleinte 2Xkelt most már csak 1x. De ezt ő állította így be. Az első hetekben pedig úgy mint a tiéd, 3 óránként. Tudom, hogy fárasztó de a vízzel nem űzöd el az éhségét!
2014. jan. 5. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!