Hogy szoktassam rá a napközben két alvásra? Fél éves babám nem alszik túl sokat nappal, sőt semennyit, csak éjjel.
Kb 2-3 hónapja csinálja, hogy nem alszik nappal, max ringatás után annyit, amennyit a kezemben van, plusz még 10 percet, ha leteszem. Vagy a kocsiban kint, de mostmár inkább ott is nézelődik. Félek, hogy azért az idegrendszerének sem tesz jót, hogy egész nap fent van. Próbálnám a napirendbe is bevezetni az alvást, de nem tudom, hogy hogy csináljam. Az ebéd után bealszik a cicin, úgyhogy az egyik majd az ebéd utáni lesz de előtte mikor és hogyan altassam. Most is üvölt a kiságyban, pedig már ringattam, ölbe vettem, itt velem a nappaliban is üvölt a kanapén. Eddig reggel óta semmi baja nem volt.
Bocs, ha hosszú lettem....
Szia!
És éjjel hány órát alszik?
Mert nálunk úgy alakul(2 hét múlva lesz fél éves),hogy 13 órát alszik egy nap!Tegnap sikerült kétszer elaltatnom anappal ami majdnem 4 óra alvás volt!így viszont este 9-kor elaludt de 6-kor már fel is volt!
Máskor 8-is is alszik viszont olyankor csak egyszer alszik délelőtt!És egész délután nem hajlandó!
Nálunk a babakocsiban nem is marad 4 hós kora óta fekve!És soha nem alszik aha babakocsival vagyunk kint!Húzza fel magát ülésbe,és mindent figyel!Még a kocsiban tudom elaltatni!Én tegnap elvittem 3 kört a városban,még nem értem ki az utcából már aludt!Utána megálltam a ház előtt és ott maradtam vele amíg fel nem kelt!Persze előtte otthon 1 órát cűgölte de semmi!
Hátha tudtam segíteni!
Köszi! A babakocsis megoldás talán segíthet, de azért ez sem megoldás hosszú távon. Másrészt meg már szeretnék főzni is itthon, most még rendeljük a kaját magunknak, de már a gyerkőcnek is készítgetni kell a püréket. Jó persze ez kb 10 perc, gyorskaját meg fél óra alatt el lehet készíteni, de így még ennyi nyugodt időm nincs...
Éjszaka amúgy alszik: 21-21:30-tól reggel 7-ig általában.
Most egyébként 10-kor kivettem a kiságyból, mert csak ordított, a vállamon elaludt 3 perc alatt, visszatettem, most megint ébredt. Tehát ismét csak fél óra volt az alvás... így nem tduok nekikezdeni semminek... van, hogy 5 percet alszik, van, hogy fél órát, de leginkább semennyit :o(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!