Miben altatjátok panelban ebben az időben két év körüli gyerkőcötöket?
Figyelt kérdés
Póló + háromnegyedes naci + vékony bokazokni. Ez így elég?
Vékony takarót terítenék rá, vagy az már sok? A takarót lerúgja, a halózsák már sok szerintem.
2022. máj. 28. 21:08
1/17 anonim válasza:
Hát hány fok van? Azt nem írtad.
Kertesházban 22 fokban pelenka+pléd, zoknit sose tűrte el. Ma este kapott rövid ujjú pólót meg rövidgatyát is, mert sikerült kicsit jobban kiszellőztetni, de így is pléd van rajta.
2/17 anonim válasza:
Nekem hosszu body hosszu nadrag zokniban alszik. Betakarom, de lerugja.
3/17 A kérdező kommentje:
26 fok van, az lemaradt.
2022. máj. 28. 21:23
4/17 anonim válasza:
Szerintem egy szál semmiben lenne, ha annyi lenne.
Nalunk csak 23 fok van (tégla lakás) és mindkét gyerek rövid ujjú, rövid shortos, laza pizsamában alszik takaró nélkül.
5/17 anonim válasza:
Nálunk is 26 fok van, igaz csak 14 hónapos a lányom, de hátha segítség. Izzadósabb fajta. Rajta rövidujjú body van, hosszú nadrág, zokni. Most jöttem ki mellőle, de vizes a feje, és nincs betakarva...éjjel ha felkel, néha kéri, hogy vegyük le a zokniját is. Nekem egy nagy textilpelenka van kéznél amúgy, ha úgy érezném, hogy fázik, ennél többet nem viselne el magán. Szerintem jó amit írtál, csak ne legyen kint a dereka, ha már nincs betakarva, én erre érzékeny vagyok :) (csak mert pólót írtál aludni. Esetleg ha még nem szobatiszta, akkor adj rá te is bodyt).
6/17 anonim válasza:
26 fokban egy pelenka plusz vékony takaró elég.
7/17 anonim válasza:
Hosszú vagy rövidujjú bodyban, de télen is, nadrágot sose adtam rá. Kb csak mostanában szerette meg a takarót, azelőtt takaró nélkül aludt. De lassan akarok neki venni rövidujjú pizsit.
8/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2022. máj. 28. 23:08
9/17 anonim válasza:
Köszi, akik lepontoztatok! :( Azért a 26 fok nem 36 fok, nem is értem...rajtam is még rövidujjú pizsma van hosszúnadrággal, de én be is takarózom. Úgy látszik mindenki nagyon melegvérű itt. 5-ös voltam.
10/17 anonim válasza:
Rovidujju, térdig érő pizsamában alszik, takaró nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!