Max. 3 hónapos babád hol aludt?
A nagyobb lányom első naptól a saját szobájában alszik, most 11 éves.
Most 2 hónapos a fiam, ő is a saját szobájában alszik, csak épp mi alszunk a nappaliban a kanapén. Nem tudom, miért. Amikor hazahoztuk, úgy voltam vele, hogy legyünk közel. Főleg, hogy evett éjszaka is. A szobánk sincs sokkal messzebb, de így a kanapé a szobája ajtaja mellett van. De valahogy ittragadtunk. :D
Pedig a lányomnál is meghallottam mindig, ha volt valami. Pedig az ő szobája még picit távolabb is van a miénktől, mint most a fiamé.
Minden héten megbeszéljük a férjemmel, hogy ma a szobában alszunk, aztán sose. :D
Nappal rajtam, kendővel felkötve vagy cicin. Éjjel 7-hajnali 2-ig mellettem babaöbölben, utána pedig szintén rajtam, csak akkor félülő pózban vagyok, ő pedig hason rajtam.
Nem azért, mert én szerettem volna így, csak így alakult. Egyébként fokozatosan dolgozunk azon, hogy le tudjuk rakni a helyére :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!