Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 9honapos kislányom fèl órát...

9honapos kislányom fèl órát alszik egyszerre,el rontok valamint?

Figyelt kérdés

Eddig 3x aludt fel órát-40percet egyszerre..

A délutáni alvásnál mindig sirt ès nem akart aludni, gondoltam megpróbálom 2x aludjon,nem sir elalváskor de 30percnèl többet nem alszik ès sokszor sir felkelès után ès látom hogy álmos.Vissza altatni kb lehetetlen.

Mit rontok el?

Mindig próbálom egy időben lerakni aludni, igyekszem egy rutint kialakítani,mint előtte.

Délelőtt alszik fél 11-10 körül ès délután 3 körül,este 8kor lefekvés,reggel 7körül kel fel.

2022. febr. 27. 16:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogyan altatod? Sötét van a szobában? Nem fogzik éppen?
2022. febr. 27. 17:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Egyedül alszik a kiságyában kb 4hónapos kora óta,van kis alvó macija is ... csak mellette kell lenni.

Nincs teljesen sötét,sajnos tetőtèren lakunk ès egy napvèdő rolló van kintről,kicsit be árnyèkolja a szobát,de ez így van amióta megszületett.

Egyèbkènt nem règ láttam hogy lehet sötètítőt feltenni,azt szeretném most megcsináltatni.

5hónapos korában kezdődött a fogzás,azóta van 4alól.

Felül duzzadtak,nyálazik ès harapdál is...úgyhogy szerintem fogzik...

2022. febr. 27. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én 9 hónaposom se jó alvó, sokáig 30 perceztünk mi is :) Azt hittem, hogy soha az életben nem fog egyszerre többet aludni. A mai napig mocorog, ahogy letelik fél óra, de nem mindig ébred meg teljesen, kb 50%. Ha vissza tud aludni, akkor ráhúz még fél órát, vagy ritkán többet. Én általában mellette fekszem. Ami neki a visszaalváshoz kell, az cumi, és majdnem tök sötét. Mondjuk nagy cumis 1 hónapos kora óta. Azt mondják kell az idegrendszer érettsége, hogy ne keltse fel magát, lehet semmit nem csinálsz rosszul. Max próbálkozni lehet, hátha valami bejön :)
2022. febr. 27. 21:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,mi a cumit csak alvásra használjuk.
2022. febr. 28. 07:10
 5/5 Bagobori válasza:
100%
Nekem is nagyon rossz alvo volt a kislanyom, de 1 eves kora utan ez megvaltozott, mintha kicsereltek volna. Atalussza az egesz ejszakat. Nem csinalsz semmit rosszul szerintem, lehet neha faj a pocija, vagy ekcemas ami nem hagyja aludni, de ez tobb mint valoszinu el fog mulni. A baratnom lanya is 1 eves kora utan kezdett el jol aludni, remelem neked is meg fog valtozni
2022. febr. 28. 12:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!