Unjátok az éjszakázást a babával?
Az enyém 9,5 hónapos, és egyre rosszabbak az éjszakáink. Most is 1,5 órája fenn van...
Legyen már vége!!!
Kis szívem, neked egy szar melód van,nekem meg jól menő vállalkozásom,és családom,amin az sem változtat,hogy volt 1 évig egy szarul alvó gyerekem!
Aztán meg nem is én járok child free-kent önigazolásokat gyártani a gyerekvállalás témakörbe. Na puszi 😙
En kulfoldon elek, masok a szokasok es a lehetosegek is. Mi mar szules elott tartottunk nehany interjut nurse ill au pair nek jelentkezo nokkel.
Igy amikor hazajottunk a korhazbol(4 napig voltunk bent) a nurse jott este 8 ra es reggel 8 ig maradt, de volt hogy en felebredtem elobb es letusoltam rendbe szedtem magam akkor elmehetett elobb haza a fizetese nem ettol fuggott, fix osszegben allapodtunk meg. A bere magasabb volt mint egy nappal dolgozoe de nekunk feltetlenul fontos volt hogy elkeruljuk az ejszakai felugralast, alvashianyt amit en azt hiszem nagyon rosszul viseltem volna el.
A fiam elmult 2 eves most mar nincs szuksegunk kb 3 honapja az ejszaki noverre, de nappal jon babysitter ha szukseges. O viszi el jatszohazba es babauszasra heti 4 alkalommal. Nekunk bevalt ez a gyakorlat de az arak itt is megugrottak ezert ugy dontottunk hogy nem vallalunk tobb gyermeket, mert nem biztos hogy meg tudnank magunknak engedni ezt a gyakorlatot ugyanugy mint most az elso gyermek eseteben. Nem tudom otthon pl. akinek nagyobb haza lakasa van esetleg nem tudna -e hasonlo gyakorlatot kovetni hogy ha nem is minden nap de mondjuk heti 1-2 alkalommal esetleg egesz napos (24 oras babysittert) fogadna a kicsi melle? Nalunk nem volt szoptatas igy a nurse kezdettol fogva tapszerrel etette a babat mar a korhazban is azt adtak neki. Remelem
esetleg valami tippel tudtam segiteni mert borzaszto lehet amikor a gyermek miatt ennyire megborul az anya elete alvasrendje. A kialvatlansag rendkivul sok kesobbi es maradando kovetkezmennyel is jarhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!