Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Unjátok az éjszakázást a babával?

Unjátok az éjszakázást a babával?

Figyelt kérdés

Az enyém 9,5 hónapos, és egyre rosszabbak az éjszakáink. Most is 1,5 órája fenn van...

Legyen már vége!!!

2022. febr. 7. 00:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
30%
Én már inkább szerencsésnek érzem magam hogy 2 évesen csak 2-3 alkalommal kel. Az eddigi 6-8 alkalom volt borzasztó. Így már jó, délután alszom vele egy órát, és csak kicsit vagyok álmos éjszaka. Leginkább megszoktam.
2022. febr. 7. 14:59
 22/25 anonim ***** válasza:
8%
mert én nem bastam el az életem :3 a meló csak egy lépcsőfok, de te sosem leszel több .
2022. febr. 7. 21:39
 23/25 anonim ***** válasza:
47%

Kis szívem, neked egy szar melód van,nekem meg jól menő vállalkozásom,és családom,amin az sem változtat,hogy volt 1 évig egy szarul alvó gyerekem!

Aztán meg nem is én járok child free-kent önigazolásokat gyártani a gyerekvállalás témakörbe. Na puszi 😙

2022. febr. 7. 22:18
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

En kulfoldon elek, masok a szokasok es a lehetosegek is. Mi mar szules elott tartottunk nehany interjut nurse ill au pair nek jelentkezo nokkel.

Igy amikor hazajottunk a korhazbol(4 napig voltunk bent) a nurse jott este 8 ra es reggel 8 ig maradt, de volt hogy en felebredtem elobb es letusoltam rendbe szedtem magam akkor elmehetett elobb haza a fizetese nem ettol fuggott, fix osszegben allapodtunk meg. A bere magasabb volt mint egy nappal dolgozoe de nekunk feltetlenul fontos volt hogy elkeruljuk az ejszakai felugralast, alvashianyt amit en azt hiszem nagyon rosszul viseltem volna el.

A fiam elmult 2 eves most mar nincs szuksegunk kb 3 honapja az ejszaki noverre, de nappal jon babysitter ha szukseges. O viszi el jatszohazba es babauszasra heti 4 alkalommal. Nekunk bevalt ez a gyakorlat de az arak itt is megugrottak ezert ugy dontottunk hogy nem vallalunk tobb gyermeket, mert nem biztos hogy meg tudnank magunknak engedni ezt a gyakorlatot ugyanugy mint most az elso gyermek eseteben. Nem tudom otthon pl. akinek nagyobb haza lakasa van esetleg nem tudna -e hasonlo gyakorlatot kovetni hogy ha nem is minden nap de mondjuk heti 1-2 alkalommal esetleg egesz napos (24 oras babysittert) fogadna a kicsi melle? Nalunk nem volt szoptatas igy a nurse kezdettol fogva tapszerrel etette a babat mar a korhazban is azt adtak neki. Remelem

esetleg valami tippel tudtam segiteni mert borzaszto lehet amikor a gyermek miatt ennyire megborul az anya elete alvasrendje. A kialvatlansag rendkivul sok kesobbi es maradando kovetkezmennyel is jarhat.

2022. okt. 12. 13:48
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 20 as nem mindenkinek elete celja egy siro csecsemo vagy ugy altalaban egy vagy tobb gyerek vallalasa. A munkahely meg 90 % ban stresszel jar meg akkor is ha a sajat vallalkozasodban te vagy a fonok.
2022. okt. 12. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!