Unjátok az éjszakázást a babával?
Figyelt kérdés
Az enyém 9,5 hónapos, és egyre rosszabbak az éjszakáink. Most is 1,5 órája fenn van...
Legyen már vége!!!
2022. febr. 7. 00:57
1/25 anonim válasza:
Nem tudtad mire vállalkoztál, igaz?
3/25 anonim válasza:
En peldaul nem. Eleve ejszakai bagoly vagyok, szóval kepes vagyok fent lenni 2-3-ig. A kislanyom 11 honapos, szopizik meg. 2-szer szopizik még ejjel, egyszer 11-kor, amikor meg jocskan ebren vagyok. Aztan 3-4 korul ebred. Igazabol mindketszer 1 oraig van cicin, mert igy is alszik vissza. Kozben en fulhallgatoval nézek filmet vagy most peldaul egy sorozatot kezdtem el. Ugyhogy en birom, nem unatkozom. Masodik szopizas utan visszaalszik es alszik 9-ig.
4/25 anonim válasza:
Nem
Várom, hogy vége legyen.. de nem unalmas az tuti😅
Egyébként a lassan 4 évesemmel éjszakázom ma épp így fél 3-kor.
A 2 èves pedig 1 órája aludt vissza..
5/25 anonim válasza:
4 éve nem aludtam át egyetlen éjszakát sem, megkockáztatom, hogy 3 egybefüggő órát is utoljára az első terhesség alatt aludtam. Nem vagyok szerencsés a jó alvó gyerekek terén. De nem unom. Igyekszem megoldani, segíteni, visszaaltatni őket a lehető leghamarabb.
A "cicizik még?" Kérdés alatt sejtem mit ért a kérdező. Nálunk az sem oldotta meg a dolgot, hogy másfél évesen lejött a szerről. 🤷
6/25 anonim válasza:
Én sem unom inkább csak fárasztó. A négy és fél évesem kel folyton, változó hányszor, 1-4 alkalommal. Ritkán, talán havi 2x van átaludta estéje. A fél évesem jobb alvó. De ő meg pont ellentétesen kel. Szóval tuti nem egyszerre kelnek, de a pici eszik alszik, és max 1-2x kel. De ő ha nincs semmi akkor fél 9től 5ig alszik. A nagy 6nal tovább sosem aludt.
7/25 anonim válasza:
Az unom nem a megfelelő szó. Nálunk sok jó éjszakára jut néhány rossz. Nem unom, utálom. Utálok álmos lenni.
8/25 anonim válasza:
A legrosszabb, hogy irigylem a férjem... óránként kellett kelnem ma éjjel is, a férjem éjfél óta alszik, mint a bunda... azért éjfél óta, mert akkor feküdt le, netezett. Ő aludt egyben 8 órát... én szülés óta max 3-at aludtam egyben... nagyon rossz, hogy irigykedek rá.
9/25 anonim válasza:
8-as, en is igy voltam. 3 evesen csereltunk, illetve azota lett meg egy gyerek. Igyis o alszik tobbet, de mar megnyugtat a tudat, hogy a nagyobbik gyerekunk ot ebreszti :D
10/25 anonim válasza:
Unom és nagyon fárasztó, főleg hogy korán kell kelni, mert vinni kell a nagyot az oviba. Már 3 éve ez megy, még a 3 éves is van, hogy felkel többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!