8, nálunk is ez van. Ordít a pici mellette de neki olyan jó alvókája van hogy nem veszi észre, persze ritka eset hogy ordít eddig talán 4x. A nagy meg hiába is próbálná ébreszteni mert én már amikor nyílik az ajtó fent vagyok.
9 jó neked hogy a nagyhoz kel.
6voltam
2022. febr. 7. 08:30
12/25 anonim válasza:
Én olvasni szoktam olyankor vagy sorit nézni halkan, amúgy én is uncsiznek :)
Kitartás néha mindenki kiakad.
2022. febr. 7. 09:29
13/25 anonim válasza:
Untam,utáltam,gyűlöktem.
Film nézés sem volt megoldás,mert nem filmezni akartam,hanem aludni!
Már kinőtte,és alszik,de nem is vállalkoznék ujabb gyerekre,nekem nem hianyzik az ejszakazas
2022. febr. 7. 09:43
14/25 anonim válasza:
Utálom. 2 éves múlt, még kel.
2022. febr. 7. 10:29
15/25 anonim válasza:
Nekem eddig nagy szerencsém van a 8 hónaposunkkal. Le is kopogom gyorsan. 8-kor altatjuk. Kel egyszer 10-11 körül, meg egyszer 1-2 körül. Utána általában egyhuzamban alszik 8-9-ig simán, de ha kell mégegyszer 4 körül, akkor ez kitolódik 1-2 órát még. Szóval szinte minden hajnalban van egybefüggő 5-6-7 óra, amikor tudok aludni.
Mivel én is éjszakai bagoly típus vagyok, ezért az 1-2 órás ébredés még nem esik nehezemre, mert utána reggel viszonylag sokáig hagy aludni. Ha nem hagyna, én is ki lennék már készülve.
2022. febr. 7. 10:50
16/25 anonim válasza:
Az "unom" nem biztos, hogy megfelelő kifejezés, de nagyon elegem van már belőle, ez tény. Mondjuk szerencsére most javul a helyzet, így 18 hónapos korára, és valóban onnantól, hogy az éjszakai szopikat beszüntettem, de szerintem ez csak véletlen egybeesés, mert pont azért vettem el éjszakára tőle a cicit, mert láttam, hogy már nem is szopizik csak cumizik 1-2 percet a visszaalváshoz. Azóta mellettem alszik amúgy, így is ébred néha, de elég csak összebújni vele, és alhatunk tovább békésen. Ez így sokkal tarthatóbb, mint a ~2 hónappal ezelőtti óránkénti ébredések.
2022. febr. 7. 10:52
17/25 anonim válasza:
Nekem alszanak a gyerekeim éjszaka. Bocsi. 🤷🏼♀️
2022. febr. 7. 10:59
18/25 anonim válasza:
A nagyobb 3 eves koraig 6-8 kelt, a kicsi 2,5 lesz, 2-4x ebreszt altalaban. A visszaalvassal vannak sokszor gondjaim, de az utobbi idoben podcastot kezdtem hallgatni, es egyreszt igy tanulok is vmi ujat, masreszt eleg hamar bele is alszom (Huberman Lab podcastot szoktamhallgatni, meg Smith Andi Joy Embassy podcastjat, ha valakit esetleg erdekel).
2022. febr. 7. 12:37
19/25 anonim válasza:
Phu, én örülök hogy nincs ilyen gondom, elég a munkahelyi stressz, hülye lennék meg jobban elcseszni az életem.
2022. febr. 7. 13:09
20/25 anonim válasza:
Tehát szar a munkád és nincs életed,de még gyereked sincs. Miért is kéne irigyelni? 😆
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!