Mennyire tűrik meg a gyerekeid a lábukon a zoknit éjszaka?
Figyelt kérdés
2022. jan. 10. 07:12
1/12 anonim válasza:
Egyik nem szereti (3,5 èv)
Másik kifejezetten kéri (2 èv)
2/12 anonim válasza:
Gyűlöltem én is világ életembe,ahogy a gyerekeim is.
Fűtünk, nem veszünk zoknit
3/12 anonim válasza:
Szintén az egyik nem létezik nélküle, a másik meg szinte csak 1 szál alsóban alszik. A pizsamában se tűri.
Nem tudja megmagyarázni hogy miért
4/12 anonim válasza:
Sosem aludt zokniban. Mondjuk nem is próbáltam, értelmét se látom, en sem aludtam soha zokniban. Pizsama, hálóing, vagy póló es short. Sapkát és sálat se adtam rá soha alváshoz
5/12 anonim válasza:
3 éves lányom csak abban tud aludni, mindig kéri. Pedig régen, amikor még kicsi volt, állandóan leszedte a lábáról.
6/12 anonim válasza:
Úgymond kénytelenek. Nyár kivételével lábfejes kezeslábas pizsamában alszanak. :)
7/12 anonim válasza:
A nagy kéri, ragaszkodik hozzá (6), a kicsi inkább mezítláb (3).
Ez nálunk szülőknél is így van. Én télen-nyáron húzok, férjem szinte soha.
8/12 anonim válasza:
Mi szülők csak zokniban tudunk aludni, lányunk (2) pedig amióta képes rá, elalvás előtt leveszi mindig :)
9/12 anonim válasza:
Egyedül a lányom alszik zonkiban (én el sem tudom képzelni, hogy legyen rajtam), de róla még május végén is alig tudom leimádkozni
(múltkor találtam egy képet, augusztusban készült, rövidnadrágos pizsama van rajta + zokni 🤦♀️)
10/12 anonim válasza:
3 éves, zokniban hajlandó csak aludni, ha nem adok rá akkor kéri. Meleg van a szobájában de neki erre szüksége van valamiért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!