Mit csináljak, hogy kevesebbszer keljen fel?
Fiam 6 hónapos múlt. Még egyetlen éjszakát sem aludtam át. Kezdetektől tápszeres. Legkevesebbszer 2x kelt éjszaka. Aztán 4 hónapos korától óránként, kb 2-3 hete meg 20-30 percenként kel. Már agresszív, idegbeteg vagyok a kialvatlanságtól!
Biztosan nem a foga, mert Nurofen mellett is ugyanezt csinálja! Próbáltam már mindent a cumitól kezdve a vízen át mindent a visszaaltatáshoz, de semmi nem használ, csakis 3-4 korty tápszeren hajlandó. És 20 perc múlva minden kezdődik elölről. Újszülött korától szigorú napirendje van és ő ragaszkodik az összes olyan cselekményhez amit kialakítottam neki. Pl mai napig csak pólyában hajlandó elaludni, sehogyan máshogy, különben torkaszakadtából üvölt. Együttalvás sem megy mert nem a megszokott hely és módszer, szintén üvölt...
Már csak a sírni hagyást nem próbáltam, de előbb-utóbb muszáj lesz mert már az egészségem megy rá erre. Van még 2 lányom akikkel szintén foglalkozni kell és teljesen egyedül vagyok rájuk.
Van valami ötlet esetleg még mielőtt 8 hónaposan elkezdem az alvástréninget?
Sajnos nem tudok megoldást. Kösd fel a gatyádat. A lányom ilyen volt. 4 éves koráig nem aludta át az éjszakát 😫
Még most is van hogy felébred, de már vissza tud aludni egyedül. 6 éves.
Az ikrek is hasonlóan rossz alvók. Talán egy hangyányit jobb a helyzet. Viszont ők még véletlenül se egyszerre kelnek, hanem váltásban. 2 évesek lesznek. Még nem volt átaludt éjszakájuk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!