Ki meddig ringatta a gyermekét?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy ki mennyi ideig ringatta a babáját. Milyen idős volt, amikor máshogyan kezdtetek altatni? Vagy magától szokott át a kicsi másféle elalvási módszerre? Pl. olyat is hallottam már, hogy egyik napról a másikra nem igényelte már a ringatást. Érdekelne, mert 10 hós lesz mindjárt a kislányom, 10 kg felett van, és még ringatom. Oké hogy hamar elalszik általában 5, max 10 perc (ha rossz passzban van, 20 perc is lehet), de ha egyre nehezebb lesz, át kellene majd lassan szokni másféle elalvásra... vagy elkezdek karra gyúrni... :) Félre értés ne essék, szeretem ringatni, szeretem ha rajtam alszik el (bár baromi ritka, hogy kaja után csak úgy rám fordul és alszik... :D). De mint írtam is, egyre nehezebb lesz, és ha rossz passzban van, van, hogy 20 percig is "kínlódunk"... és akkor már igencsak érzem a karomban és a hátamban is... :) Várom a történeteket, tanácsokat! Nagyon köszönöm!2021. dec. 1. 16:02
11/12 anonim válasza:
9-es, nem veszem rossz néven,bár a hangnem nem nagyon tetszik. Viszont, a párom naponta ingázik Ausztriába méghozzá Bécsbe, ami elég hosszú út. Szóval reggeltől este minimum 7-ig egyedül vagyok a gyerekkel, amikor ébren van MINDENT megcsinálok itthon, főzést, mosást,takarítást, sőt még sétálni,játszani, mondókázni sőt még a gyerekre külön főzni is van időm. Nem mondom azt, hogy mindig jó így hogy rajtam alszik, DE már csak napi egyszer alszik és Uram bocsá’ , hogy én is pihenek olyankor, amikor ő. Mivel vannak esték amikor a fogzás is bekavar néha jár a szusszanás. Ja és ha a párom eltörné a lábát ugyanúgy el tudnám látni, mint amilyen jól ellátom a fiamat illetve a nagypapát is! Szóval mielőtt ítélkezel valamint osztod az észt először a saját házad táján söprögess, mert a mi családi életünket, életvitelünket nem ismered..
12/12 anonim válasza:
És még valami, attól még hogy téged rabszolgának tartanak otthon ezek szerint, nekünk nagyon is jól működik a családi életünk, amiben egyenrangú félként tekintünk a másikra és segítünk egymásnak bármiről legyen szó,szóval tényleg csak a saját nevedben beszélj. Az meg hogy nincsenek állataink, igazából mindenki saját élete kovácsa, nekünk erre nincs igényünk, szóval ilyen feltételezéseken minek is gondolkodjak? Valamint nem fogok 2 gyereknél többet vállalni, mert nincs rá igényünk. Kettővel meg nem fog összedőlni a világ, mert az 1 évesemmel így is megvan a napirendünk, szóval a másodikkal is képes lennék boldogulni a nagyobbik mellett. Viszont köszönöm az aggodalmadat, teljesen felesleges és alaptalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!