Ki hogyan altatja 1,5 év alatti gyermekét?
Figyelt kérdés
Esetleg aki gondolja, kifejtheti hogy jó e mindkettőjüknek az a módszer, vagy szeretne változatni, vagy aki változtatott hogyan sikerült.
Köszönöm
(Mielött valaki belekötne, nem azért kérdezem, hogy belekössek abba ki hogyan csinálja, hanem mi küzdünk az alvással, és szeretném tudni másnál hogy megy)
2021. ápr. 29. 20:01
A kérdező szavazást indított:
Ölben
Cicin
Egy ágyban összebújva/simogatva
Külön kiságyban simogatva
Kiságyban magától
Nyunyókával
44 szavazat
1/9 anonim válasza:
Délelőtt adamo hintába
Este meg lefekszunk és kicsit simizem és alszik is
2/9 anonim válasza:
Kiegészíteném. Alapvetően cicin, de mióta bölcsis, este magától kidől. Mondanám, hogy jól ki kell fárasztani, de bölcsi nélkül nálunk csak akkor dőlt ki így este, amikor egy nap kétszer is levittem, az meg nyilván nem kivitelezhető minden nap.
3/9 anonim válasza:
Cici plusz még ringatom is közben kicsit. 6 hónapos. Vagy pedug csatos hordozóban, abban 3 perc és alszik.
4/9 anonim válasza:
Nálunk vacsizik fél8 fele,pici játék még. 8, negyed9 fürdés, utána fekszik ágyába, kap egy üveg tápszert, egyedül megissza, utána megkapja a cumiját, jóéjt kívánok neki, és kijövök. Vam amikor szórakozik még, kidobja a cumit, vagy kiesik, akkor bemegyek visszaadom neki, de ilyenkor nem vagyumk bent vele, mert addig nem alszik el :D játszana akkor. Szóval mi csak konkrétan lerakjuk aludni és ennyi
5/9 anonim válasza:
Minden alkalommal szopott egy kicsit, utána meg elaludt.
2 évig szoptattam.
2 éves korától meg simogatással és altatódallal altattam. Persze azokat a dalokat születésétől hallotta.
6/9 anonim válasza:
Én sehogyan nem altatom. Fürdés után megitatjuk tápszerrel, majd cumit kap, villany lekapcs, és kijövünk. Teljesen magától alszik el.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2021. ápr. 30. 07:15
8/9 anonim válasza:
10-11 hónapos koráig cicin.
Azóta cumival, ölben, ringatva, dúdolva. Mostanában már nem várja meg míg elalszik, félálomban lekéredzkedik és lefektetve, simizve alszik el teljesen.
9/9 anonim válasza:
Azt nem értem, miért kellett így lepontozni (6.). Ha magától elalszik a gyerekem nyugodtan, max. 10 perc alatt, miért kellene altatgatnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!