Ki hogyan altatja az újszülött gyermeket? fontosnak tartjatok az elfirdulasgatlo párnát és a melegítőpopsi törlőkendő dobozt?
😂 Elfordulásgátlónak megteszi egy összehajtogatott törölköző, de egyébként butaság kitámasztani, semmi előnye.
A másik akkora baromság, hogy kommentálni se érdemes.
Melegítő popsitőrlő kendő????
Az elsőbabás az a fogyasztói réteg, akiknek mindent el lehet adni.
A törlőkendőmelegítő készülék helyett a melegvizes csapot használja a lányom. Ott vizezi be a régi pólóiból vagdosott rongyocskékat, és azzal mossa le a baba fenekét. Igaz, ő a fürdőszobában tud pelenkázni, karnyújtásnyira van tőle a csap.
Én annak idején a bal karomra fetettem babát, "ráültettem" a mosdó szélére, és folyó vízzel mostam le. Ha kellett, a fél gyereket le tudtam így öblíteni. Aztán becsavartam egy textilpelenkába,és elvittem tisztába tenni.
Az előrecsomagolt törlőkendőket meghagytam házon kívülre, de ott a melegítő szerkezet amúgy se használható.
Nincs elfordulásgátló párnánk, ha a picinek háton kényelmes, akkor hátra fog fordulni és csak nyűglődik, hogy mindenáron oldalvást akarom tartani (fekve szopizunk éjszaka, velem alszik babaöbölben, a kezdetekkor nagyon ragaszkodtam a "has a hashoz" pozícióhoz, de aztán amikor rájöttem, hogy azért szenved, mert ő a hátára akar fordulni és úgy akar csak cumizgatni, akkor valahogy könnyebbek lettek az éjszakák).
A nedves törlőkendő melegítő meg szerintem badarság. Az a három másodperc, amíg a hűvös kendő érintkezik a kis popsijával nem oszt, nem szoroz szerintem. Emiatt kár lenne egy külön gépbe beruházni, nekem legalábbis még sosem hiányzott.
Amúgy a babám újszülött korában mindig cicin aludt el. Igény szerint szoptattam, szóval gyakorlatilag 24 órát lógott a mellemen az első 1-2 hétben, így kényelmesen szundizott a karomban/hasamon. Most két hónapos, kézben ringatva/járkálva altatom többségében (és énekelgetek neki, több-kevesebb sikerrel :D ), de este továbbra is a cicit cumizza elalváshoz.
#8 mégis ki mondta, hogy baj van vele? Én szívesen hurcolom a babám 0-24, de nem gondolom azt, hogy rosszul csinálja, aki nem így tesz. Ha neked úgy kényelmes, akkor csináld úgy, nekem így kényelmes, én így csinálom. A kérdezőnek is gondolom majd beáll egy rend, hogy nekik hogy működik, csak tapasztalatokat és tippeket kért, hogy mások hogy csinálják. #6 vagyok
Megjegyzem, sok baba van, aki nem tud úgy elaludni, hogy csak leteszed és kész, sőt, megkockáztatom, hogy 10-ből 9,5-nek igenis segítség kell, főleg az újszülötti időszakban (akikről a kérdés szól), szóval az a ritkaság, ha nem kell altatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!