Ki milyen módszerrel hogy altatja a gyermekét?
mi is saját kiságyba szoktattuk, lehet hogy túl nagy az egóm és nem férünk el a nagy ágyon hárman de én a pihenés idejét magamra akarom fordítani hogy kipihent legyek
de természetesen amikor csak sír azonnal odamegyek és megoldom a problémáit és ha már semmi nem segít, kivételes esetekben odaveszem magamhoz, de elalvás után visszaviszem
A lányom 5 hónapos múlt, cicin alszik el.
Nem tudom később mi lesz, most még nem nyűg, de ha lesz foga, akkor már félek, hogy harapni fog.
Nekünk nem vált be az, hogy beteszem a kiságyba és álomba sírja magát, mert képes 30 percig is üvölteni (tovább sosem hagytam), megnyugtatni sem lehet, úgyhogy marad a cicin alvás.
kedves 3- as, 4- es válaszoló! ki beszélt itt sírva hagyásról? ??
nekünk is szerencsénk van a lurkóval, este pancsi, vacsi, aztán betesszük a kiságyba és alszik. max. 2-3 alkalommal,ha kiesik a cumi kell odamenni hozzá. 7 hetes.
Köszönöm a válaszokat hasznosak voltak számomra.
Kedves 3. válaszoló senki nem mondta hogy álomba sírja magát, a lányomat ha leteszem most már az ágyra akkor csendben van és becsukja a szemét és elalszik (tudod piszok mázlista vagyok) igazából ezt a kérdést amiatt írtam ki mert úton van a kistesó nálunk és hogy csak szoktatás kérdése vagy vannak e egyéb beofjásoló tényezők ami miatt nem mindenkinek a babája alszik szépen el kiságyba egyedül. De akkor úgy látom várnom kell Decemberig akkor fog kiderülni :D Még egyszer köszönöm a válaszokat
3-as vagyok
Nem tudom honnan veszitek ezt a sírni hagyást.
Itt senki nem említette, nem is mondtam, hogy az itt válaszolók közül vettem volna az ötletet.
A lányom nem fogadta el soha a cumit, ha nem így lenne, lehet, hogy könnyebb dolgom lenne, de ez van.
Sebaj, egyszer majd felnő és vége ennek a korszaknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!