Vajon fog valaha “maga” aludni a gyermekem?
Figyelt kérdés
2 honapos, iszsz baba, pár napja elég nehéz elaltatnom. De eddig is csak rajtam tudott aludni, ( babakocsiban jókat alszik) amint leteszem fel kel, háton teljesen kizárt h aludjon, mert 10 p után felkelti a moro reflex, hason tud aludni, de úgy csak akkor merem ha ott vagyok. Kisagyban meg sose probaltam, elképzelhetetlennek tartom. Fog valamikor mégha mellettem is, de normalisan aludni? Volt valakinek ilyen rosszul alvó gyermeke?2021. nov. 20. 19:58
1/16 anonim válasza:
Fog.
Légy türelmes.
Énekelj neki és ringasd.
2/16 anonim válasza:
Valószínűleg fog. ;) Kitartást!
3/16 anonim válasza:
Enyém hason aludt, simán ott hagytam,persze legzesfigyelovel. Sajnos ez már nem működik mert hasfájós,de addig nagyon jól aludt.Vegyel párnát oldal fekvéshez vagy csavarj össze egy törülközőt és azzal támaszd ki.
4/16 anonim válasza:
Még csak két hónapos. Nyugi. Fog.
5/16 anonim válasza:
Kiságyban még sosem próbáltad. Hát próbáld ki. Kemény matracon, párna és rácsvédő nélkül, hason. Ha félsz a bölcsőhaláltól akkor tegyél alá légzésfigyelőt. Neki sem jó, ha 10 percenként felébred.
6/16 anonim válasza:
Fog majd, nekem is 10 hónapos velem alszik 1 hónapos korától
7/16 anonim válasza:
Én nem értek hozzá, de ha mondjuk nem kapna levegőt hason akkor nem ébredne fel rá és fordítaná úgy a fejét, hogy kapjon levegőt? :O
8/16 anonim válasza:
Nekem mindkét gyerekem csak hason aludt, hagytam őket. Ha oldalt vagy hanyatt aludtak el, akkor hamar fel is ébredtek, ezért nem erőltetem.
9/16 anonim válasza:
Légzésfigyelő?
Ha rajtad alszik el sehogy nem fog tudni egyedül aludni és elaludni.
Ő se pihenj ki magát, te se. Hosszú távon érdemes? Nem hinném...
10/16 A kérdező kommentje:
7es, enyém arra szerintem felkelne, mert ezt már megfigyeltem. Valami más gondok vannak a hason alvassal, hogy akkor melyen alszik a baba, és elfelejt levegot venni, de már olyat is olvastam h felbüfizte a tejet, és abban fuldokolt.
2021. nov. 20. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!