Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Vajon fog valaha “maga”...

Vajon fog valaha “maga” aludni a gyermekem?

Figyelt kérdés
2 honapos, iszsz baba, pár napja elég nehéz elaltatnom. De eddig is csak rajtam tudott aludni, ( babakocsiban jókat alszik) amint leteszem fel kel, háton teljesen kizárt h aludjon, mert 10 p után felkelti a moro reflex, hason tud aludni, de úgy csak akkor merem ha ott vagyok. Kisagyban meg sose probaltam, elképzelhetetlennek tartom. Fog valamikor mégha mellettem is, de normalisan aludni? Volt valakinek ilyen rosszul alvó gyermeke?
2021. nov. 20. 19:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Enyém hason simán elforditja a fejét, ettől még ott a légzésfigyelő, de a bölcsőhalál bármikor lecsaphat, mindegy hogy fekszik.
2021. nov. 20. 20:49
 12/16 A kérdező kommentje:
Nappal megprobalom a kisagyban, hatha tetszik neki. Jó lenne ❤️
2021. nov. 20. 20:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell próbálni, tudom hogy nagyon nehéz.

Mi kezdettől kiságyban altattuk, de egy szobában velünk es házon. 3 hónapos korában "ott hagytuk egyedül", es hasra raktuk, na attól az éjszakától aludt végig...

Vegyél egy jó minőségű légzés figyelőt es persze tudd, mit kell csinálni ha gond van.

Hidd el, ettől mgé nem rossz alvó a babád, de az első időszak a kiserletezgetesről szól 🙂

2021. nov. 20. 21:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hason pont hogy nem tud megfulladni a tejtől, simán kifolyik a száján. Hanyatt fekve történhet meg, úgy vissza tud folyni.

Nekem mindkettő hason aludt/alszik el a mai napig is, a fiamat a hátán fekve mindig felkeltette a Moro-reflex, ezért már a kórházban átfordította az egyik csecsemősnővér, és rögtön tudott aludni, mint a bunda. Onnantól én is hasra raktam le. A lányomat meg ebből tanulva már alapból hason altattam születésétől. Használtunk légzésfigyelőt (a kicsi most másfél éves, nemrég vettük ki alóla), soha nem volt semmi gond.

2021. nov. 20. 21:57
 15/16 A kérdező kommentje:

Angel care a márkája, az gondolom jó. :)

14-és igen én is pontosan így gondoltam a fulladásrol, míg egyik nap hason fekve bukott egy turosat, amit nem szívott be a lepedo, és onnan akarta a levegot venni.

2021. nov. 20. 22:41
 16/16 anonim válasza:
Esetleg rakj alá olyan anyagot ami beszívja.
2021. nov. 21. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!