Milyen altatódalt énekeltek gyermeketeknek?
Már ha énekelsz. :) Miket szoktál énekelni? Mindig énekelsz, vagy csak alkalmanként? Mennyi idős a gyerek?
Új altatódalok érdekelnének, amik kedvesek, szépek.
Rendszeresen énekelek neki, sosem marad el.
-Könnyű álmot hozzon az éj
-Egyszer volt hol nem volt, egy icipici házikó...
-Tente baba, tente,
-Édes álmot jó éjt
-Bóbita
-Hull a hó...
-Tente tente kis halacska
-Judas Priest: Angel
...és még millió gyerekdal, lassabb rock szám:D
Egyszer volt hol nem volt egy icipici házikó...
Egyszer egy hetpettyes katicabogárka
Amit en szoktam énekelni az az Egyszer volt hol nem volt, Bobita, Edes almot, Már csillagos az eg, elcsendesult a ret(en nem tudom mi a cime), Ragyogj ragyogj kiscsillag, Amazing grace, a Legnagyobb showmanbol a From now on cimu dal elejét szoktam, ami lassabb es meg a Dumbo-bol van egy dal, de nem tudom a címet sajnos.
Amit egyebkent a kislanyom imad es, ha nyugos nagyon, de nehezen bir elaludni,akkor a Cimorellitol a Disney Medleyt bekapcsolom es 3 perc mulva alszik, ujszulott kora ota imadja. Szoktam egyebkent ezt is enekelgetni, de csak arra alszik el, ha az eredeti megy:D
-Kaláka: Éjszaka (Radnóti vers)
-Quimby : Álmatlan dal
-Tente baba
-Hol csavarogsz te, kicsi krokodil...
Nálunk ez a 4 volt általános.
9es vagyok.
Ezeket a dalokat már a terhesség alatt is énekeltem neki.
A kórházban az első perctől, hogy éjszakára is megkaptam a lányom (Nyíregyházán a császárosok csak a 3. naptól kapják meg a babát.. :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!