Leesésgátlós ágyról éjszakai alváskor esett már le gyermeketek?
17 hónapos a fiam. Kimászik a kiságyból így 90x200-as fenyő ágyon alszik ami leesésgátlós. Elég vakmerő és izgulok éjszaka nehogy leessen
.
Hasonló ágya van:
Tapasztalatok?
Majdnem 2 èves volt a fiam mikor fa keretes ágyat kapott azon ikeas fa leesésgàtlovan. Soha nem esett le prdig màr 5 éves.
Amikor megkapta akkor odatettem paplanokat parnakat egy darabig hogy én nyugodt legyek :)
Nekünk hasonló volt. 2 évesen kapta. Vastag szivacs van éjszaka az ágya mellett. 1x lefordult a leesésgátlón keresztül. De 3 évesen eltört ez a fajta leesésgátló amikor az ágyban játszott. Szerencse, hogy nem lett baj, mert egy hegyes vasrúd állt ki belőle.
Ennyire alacsony? Ilyenbe nem mertem volna 2 évesen se rakni. Nekünk ilyen van. Elég magas, még én se tudok átfordulni felette: [link]
90*200-as ágyhoz raktuk fel középre és még pluszba az ágy fejénél ott a komódja is, így kb. 50 centin nincs csak védelem az ágy végében. Erről nem esett le eddig egyszer sem. 4 hónapja használjuk, 2 év 2 hónaposan váltottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!