Kiságy vagy leesésgátlós gyerekágy? Ki hogyan oldotta meg 1 év fölötti gyermek alvását?
Figyelt kérdés
6 hós volt,amikor egy szobába,egy ágyba kerültünk.Most 15 hós,szeretném ágyba szoktatni,persze éjszaka átjöhet.Haza kellett költözni a szüleimhez.Most kérdőre vontak,minek akarok ágyat venni neki.Meg,hogy kicsi a szoba.Szerintük a kiságyba kéne tennem,nem ágyat venni.Én úgy gondolom,mivel bölcsis lesz jobb az ágy,a kiságyat eladnám.2014. aug. 7. 21:06
1/5 anonim válasza:
15 hós volt a lányom, amikor kapta a leesésgátlós ágyát, mert a rácsos kiságyban nem volt hajlandó aludni. Onnantól kezdve összehasonlíthatatlanul jobbak lettek az éjszakák. Szóval nálunk "muszáj" volt meglépni, de nem bántam meg, mert később szerintem nehezebben is szoktattam volna át.
2/5 anonim válasza:
olyan kiságyat vettem anno ami átalakítható rendes ággyá
70*140 hát olyan nagycsoport végéig bírta ....
utána rendes felnőtt ágya volt
3/5 anonim válasza:
26 hónapos a fiam, még a kiságyában alszik. Kivettünk 2 rácsot, ha akarna tudna közlekedni, de szerencsére nem akar. Ezt szereti, úgyhogy egyenlőre nem cserélünk.
4/5 anonim válasza:
16 hónapos most, 4 hónap múlva érkezik a tesó, addigra szeretném átszoktatni leesésgátlósba.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Tegnap màr a Leesésgátlósban aludt.Nem volt gond,remélem szeretni fogja.
2014. aug. 9. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!