Hogy kell lennie a babaöbölnek?
Figyelt kérdés
Egy szintben kell lenni az öböl matracanak a mi matracunkkal?? Egyelőre most lejjebb van, és a babaobol szele akkora mint az agyuk… tehat hzzabujni nem tudok a gyerekhez.2021. nov. 28. 00:12
1/10 anonim válasza:
Amikor egy szintre állítottam, kigurult mellém/mögém, nem mertem elfordulva aludni, hogy nehogy ráforduljak (és ez már az első hetekben így volt, odaficeregte magát). Így ha én újra csinálnám és tehetném, biztosan hagynék egy kis szintkülönbséget, logikusabb és jobban is aludtunk volna.
2/10 A kérdező kommentje:
Nekem most 2 honapos a baba, eddig rajtam aludt, vagy szorosan osszebujva. Most kezdodik a kiképző tábor! 😂
2021. nov. 28. 00:23
5/10 A kérdező kommentje:
Koszi :)
2021. nov. 28. 04:29
6/10 anonim válasza:
Hogy lehet úgy aludni egyáltalán hogy rajtad van a baba? Roppant veszélyes.
7/10 A kérdező kommentje:
9 hétig extra eberen aludtam, csupán úgy :)
Az első éjjelunk szuper volt, remelem a többi is ilyen lesz! Végre apazhattam is 😬😅❤️
2021. nov. 28. 09:20
8/10 anonim válasza:
Magam melle vettem.
Zavarta ha alvas kozben nem erhet hozzam 😁
Ha betettem akkor 20 percenkent felkelt es razenditett. 3 napig birtam. Utana az lett a megoldas h fogtam a kezet vagy hatara tettem vagy melle bujtam. Erdekes mert igy egybol ataludta az ejszakat.
8 honaposan kerult at a kisagyba a azobankba volt. Es 3 evesen a sajat szobaba aludni - ezt mar o akarta.
Nyugi szexelni nem csak agyban lehet es nem csak este 😁
9/10 anonim válasza:
Tök hasznosak ezek a kérdések és a válaszok. Legalább tudom, hogy hogy ne csináljam majd a dolgokat 2 hét múlva. Babaöblöt akartam eredetileg, de már nem bánom, hogy a kiságy mellett döntöttem 😁
10/10 A kérdező kommentje:
Nekünk mindketto van 😅
2021. nov. 28. 13:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!