Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogy mondjam meg a férjemnek,...

Hogy mondjam meg a férjemnek, hogy szeretném, ha többet venne ki a gyerek körüli teendőkből?

Figyelt kérdés
1 éves gyerekünk van, konkrétan óránként lóg a cicin egész éjjel, és mindig én kelek. Vagyis ott alszok a gyerekkel a másik szobába, így amikor csönd van ő azt hiszi gondolom, hogy minden fasza és alszunk. Pedig rohadtul nem. Vagy lóg a cicin, vagy ülő helyzetben ringatom, ő meg a hajamat tépkedi, hogy még ülve se tudjak véletlenül se elaludni. Én fürdetek. Én altatok. Én pelenkázok. Nem mondom, hogy sose csinálta, de két kezemen meg tudom számolni hányszor kelt éjjel. Az első pár hónapban együtt fürdettünk most semmi. Konkrétan már azon gondolkoztam, megfenyegetem hogy addig nem lesz kistesó, amíg nem segít többet. Tudom, dolgozik, fáradt, ő se tud nyugodtan aludni stb. De olyan jól esne ha csak egy héten 2x ő kelne hozzá. Sokat várok el? Hogy tálaljam neki, hogy szeretném ha többet segítene?
2021. okt. 24. 08:33
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
86%

Kérdés. Ha óránként cicin lóg, mit csináljon vele a férjed? Meg lehet máshogy nyugtatni? Cumisüveg?

Nekem is van időnként hasonló problémám az alvással. A férjem néha bekényelmesedik, hogy mindig alhat, és szólni kell neki. Ő olyankor észbe kap. Álomba tudja ringatni cici nélkül.

A többit nem tudom, nálunk minden mást csinál ő is.

2021. okt. 24. 08:42
 2/36 anonim ***** válasza:
92%

Magyarul, bele a képébe.

Milyen kapcsolat az, ahol trükközni kell meg a gyikre jönni tanácsért?

2021. okt. 24. 08:50
 3/36 anonim ***** válasza:
65%
Mit vársz a férjedtől miután te óránkénti cicire szoktattad?
2021. okt. 24. 08:54
 4/36 anonim ***** válasza:
82%

Pont, ahogy a 2es írja. Tényleg érdekes kapcsolatotok lehet, ha ennyit nem tudsz vele megbeszélni. És ne őt fenyegesd, hogy nem lesz kistesó, hanem úgy vállald be magadnak, hogy nem fog ennél többet segíteni 2 gyereknél sem.

Mondjuk nem "segíteni" kellene, hanem kivenni a részét, mivel az ő gyereke is...

2021. okt. 24. 09:02
 5/36 anonim ***** válasza:
94%
"Béla, segíts már!"
2021. okt. 24. 09:10
 6/36 anonim ***** válasza:
14%

Egyszerű: Drágám, tudom hogy sokat dolgozol, fáradt vagy, ezért visszamegyek én is dolgozni hogy többet lehess velünk, viszont mivel én is 8 órában fogok dolgozni így a gyerek körüli teendőket is feleznünk kell.

Amúgy meg kérdező gondolom te se mész be a munkahelyére hogy segíts neki, ő miért csinálja a te munkád egy részét?

2021. okt. 24. 09:11
 7/36 anonim ***** válasza:
80%
De tényleg, miért lóg a cicin egy 1 éves gyerek óránként? Mert neki jó? Magaddal toltál ki, hogy ehhez szoktattad. Evvel mégis mit kezdene a férjed? Azt sem értem, ezek után hogy akarsz kistesót, amikor eggyel alig bírsz. A férjed meg ha eddig nem vette ki a részét, két gyerekkel sem fogja. Először rendezzétek a kapcsolatotokat, mert az nem normális, hogy egy ilyen dolgot nem tudtok megbeszélni.
2021. okt. 24. 09:19
 8/36 anonim ***** válasza:
88%
1 évesen óránként cici? Már rég le kellett volna szoktatni.
2021. okt. 24. 09:25
 9/36 anonim ***** válasza:
20%
Nem értem egy dolgozó férfitől hogy várható el hogy éjjel felkeljen a gyerekhez.
2021. okt. 24. 09:29
 10/36 anonim ***** válasza:
86%
Cumi.
2021. okt. 24. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!