Ha van kiságya, akkor próbáld meg, hogy elaltatod magad mellett és utána átrakod a kiságyba. Mi is együtt alszunk/aludtunk. Szinte egymást ébresztgettük éjjel. Ha megmozdult ébredtem, ha fordultam ébredt. Most ha nincs semmi olyan nyűgje akkor 1x kel éjjel enni.
2021. máj. 23. 17:54
2/30 anonim válasza:
Még annyi, hogy 10 hónapos, tápszeres. Ha nem tudom visszaaltatni a kiságyban, akkor jöhet mellém. Olyan éjjel 2-3óra között kel.
2021. máj. 23. 17:56
3/30 anonim válasza:
Semmit. 6 hetes koruk után nem keltek fel, én voltam a legjobban meglepődve. 😄
Ha ez számít, ők az első perctől külön alszanak a szobáikban és anyatejesek voltak.
2021. máj. 23. 18:23
4/30 A kérdező kommentje:
A kiságyba teszem be, ott még ejfelig kb vissza tudom altatni, aztan jön mellem. Utana mar nem rakom vissza.
Probaltam h nem alszok vele, ugy is ébredt.
Kedves utolso örülök neked, de nyilván a te válaszod nem hasznos számomra. A kérdés azokhoz irányult akik ugyan ebben a cipőben járnak, elfelejtettem a kérdéshez írni...
2021. máj. 23. 19:15
5/30 anonim válasza:
Napközben mennyit alszik? Mikor ébred az utolsó alvásból? Fürdés fix időben van? Mikor alszik el este?
2021. máj. 23. 19:20
6/30 A kérdező kommentje:
Délelőtt 10-12ig, délután 3-4ig,néha fel 5ig. Fürdés 8kor,elalvás 9, negyed 10, néha fel 10..
2021. máj. 23. 19:52
7/30 anonim válasza:
Nálunk pont fordítva van az alvás. Délelőtt jó, ha 1 órát alszik, délután meg 2-2,5-et. Viszont nálunk 7-kor van a fürdés, aztán még egy kis játék, ringatás, kaja és alvás. Fél 9-fél 10 között alszik el, attól függ, hogy a kis játék mennyire pörgette fel. 1-es voltam
2021. máj. 23. 19:59
8/30 A kérdező kommentje:
Igen, most nekem is ez az otletem, hogy fokozatosan hamarabb furdetem. Hátha ...
2021. máj. 23. 20:31
9/30 anonim válasza:
Amikor éjjel kel, mindig eszik is? Van cumija?
2021. máj. 23. 20:34
10/30 A kérdező kommentje:
Nem, kb ketszer max háromszor eszik, van cumi. Sokszor eleg ha vissza simizem, van h ringatni kell, de van h cicin alszik vissza. Probalom azt csak akkor adni ha ehes, igy ejfel és 4 korul
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!