Átaludt éjszakának számít?
A játszótéren van egy anyuka, aki hatalmas lelkesedéssel meséli rendszeresen mindenkinek, hogy az ő 10 hónapos kislánya már 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Egészen pontosan 8-9 körül megszoptatja, leteszi aludni, majd éjfél környékén újra megszoptatja (a kicsi felsírása nélkül) és így 6-7 körül kezdődik a reggel.
Szerintem ez így ilyen formában erős csúsztatás, de érdekelne a véleményetek, mert el tudom képzelni, hogy csak én látom máshogy, annyira sokszor elmesélte már ezt...
Én magamban már azt is átaludt éjszakának veszem, ha hajnal 4-5 körül sír fel enni először, hiába visszaalszunk még.
Nekem az is átaludt éjszakának számít, amit az ismerősöd mond.
Sose szólnék le egy anyukát, ha büszke valamire. Legyen is! Ezért kérdeztem itt, mert vele nem szeretnék sem vitázni, sem lefitymálni a sikereiket.
Szerintem így is nagyon ügyesek és nagyon jóalvó a babája, csak eddig nem értettem egyet azzal, hogy ez átaludt éjszakának számít. De mostmár azt is látom, hogy többminden számít annak. Köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!