Mennyi idősen nem kellett már altatni a gyereked?
18: semmi baj nem lett volna a válaszoddal, ha nem írod le itélkezően hogy más úgy "szoktatta a gyereket".(bezzeg te ügyi voltál, te nem). Meg az irigységet.
Ezek nélkül is lehetett volna releváns választ adni úgy gondolom: nem kellett altatni egyiket sem, kaptak cumit és aludtak. Kb ennyi lett volna és én hozzád se szólok.
A "nem szoktattam hozzá őket" részt úgy értettem, hogy már a legelején is igyekeztem nem ringatva, magamra kötve, stb altatni őket, mert igen, féltem hogy megszokják, és később nehezebb lesz. Nem volt benne semmi támadás más felé, és nem állítottam egy szóval sem, hogy ez minden gyereknél 100% bejön. Ahogy azt sem, hogy másképp csinálni rossz.
Az irigységes rész meg...mit kellett volna gondolnom? Válaszoltam a kérdésre, 5 perc múlva négyen pontoztak nullára. Valószínűleg nem félrenyomtak mind véletlenül.
De bocs mindenkitől, akit akaratomon kívül megbántottam ezzel.
Aha, megbantottal itt legalabb 10 embert, es most eljatszod a bunbanot, es meg magadat allitod be aldozatnak.
Te aztan nagy manipulator vagy. Sajnalom a ferjed 😂
Én a tiedet, mert ezek szerint marha hamar vége lett a tervezett szexnek. Ha már megint személyeskedünk...
Nem játszom az áldozatot, pont nem érdekel, ki mit gondol, csak vadidegenek ne magyarázzák már meg, hogy én mivel mit akartam mondani.
Akkor kitartást, aztán mindent bele. De nagyon azért ne fáraszd ki a férjedet, mert 9-kor BL van :D (csak vicceltem)
Komolyra fordítva, te pl szoptatsz, na azt meg én nem tudok EÜ okok miatt, és nagyon sajnálom is, na ennyire vagyok szuperanyu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!