Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mennyi idősen nem kellett már...

Mennyi idősen nem kellett már altatni a gyereked?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor nem kell ott ülni mellette, amíg elalszik... Hanem melléülök, beszélgetünk, mesét olvasok, aztán kimegyek a szobájából, ő meg elalszik egyedül. Ez mennyi idős korban reális?
2021. ápr. 14. 14:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
19%

Nem, nem bezzegeltem, teljesen tárgyilagosan válaszoltam a kérdésre, hogy nálunk hogy ment. És de, nyilván tudod szoktatni, mert egyetlen baba sem születik úgy, hogy ő csak (pl) kézben ringatva tud aludni, hisz a születése előtt még soha nem aludt úgy. Kell lennie egy első alkalomnak, meg utána még x-nek, amihez aztán szép lassan hozzászokik, nem olyan bonyolult ez. Ez igaz minden másra is, bármihez hozzászoknak idővel, ami rendszeresen ugyanúgy történik.

Ettől függetlenül ha bármelyik üvöltött volna minden igyekezetem ellenére is a kiságyban, akkor természetesen kivettem volna, és más megoldást keresek. Ezért is írtam, hogy nem állítottam egy szóval sem, hogy ezt csak így jó csinálni. Minden további nélkül elfogadom, hogy vannak "nehezebb" gyerekek, akikkel ez vagy sokkal küzdősebben, vagy extrém esetben akár sehogy sem működik, és a szülő inkább úgy van vele, hogy elaltatja ringatva, vagy maga mellé veszi az ágyba, mert úgy legalább alszik. Más kérdés, hogy aztán jellemzően ők írnak ki kérdést, hogy a 12 kilós gyereket még mindig ringatni kell és mit csináljanak, vagy hogy a gyerek 5 éves és még mindig nem hajlandó a saját ágyában aludni, stb. De ismétlem, mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó.

2021. ápr. 14. 18:33
 12/29 anonim ***** válasza:
0%

#10 köszi, mindkettő hasfájós volt, csak vettük a fáradságot, és kerestünk (és találtunk is) rá megoldást. Szobanövények, ja... 😃

(#6)

2021. ápr. 14. 18:36
 13/29 anonim ***** válasza:
Lányomat soha nem kellett altatni. Aztán másfél éves kora körül volt egy időszak nála, amikor csak úgy volt hajlandó elaludni, ha mellette voltam. De ez csak 1-2 hónapig tartott és nem mindennap. Már elmúlt kétéves és néha még most is igényli a jelenlétemet, de az esetek többségében elalszik magától.
2021. ápr. 14. 18:42
 14/29 anonim ***** válasza:
57%

Ne legyél már ilyen marhára öntelt! Vetted a fáradtságot? Ó hogy oda ne rohanjunk. Mert szerinted a hasfájósság az egy olyan dolog amire van pofonegyszerü megoldás ami ezerből ezer babán segít, és a sok debil anyuka nem próbálta ki csak te? Akkor örülj hogy neked bevált valamelyik csepp vagy te vagy akármi, és maradj csendben, ne másokon röhögjél.

Szerencséd volt ennyi. Ahogy írod vannak nehezebb természetű babák, de igen igen tudjuk te azzal is elbirnál és eszik alszik gyereket varázsolnál belőlük. Kár hogy bemutatni nem tudod szupermami, csak az elméleti okítás megy.

És de van olyan hogy csak karban nyugszik meg egy baba. De nem vitatkozom, tudjuk gyk-s Manci rendel, itt mindenki olyan marha okos olyan babákkal kapcsolatban akiket életében nem látott. Elvégre nekinis van 2!!!!! Az meg már valami kéremszèpen, ezzel nálad a bölcsek köve.

2021. ápr. 14. 18:59
 15/29 anonim ***** válasza:
52%
14es nyugi, cska trollkodik, tuti csak messzirol latott gyereket, egy anya aki mar nevelt gyereket nem ennyire erzeketlen.
2021. ápr. 14. 19:04
 16/29 anonim ***** válasza:
55%
Sajnos nem. Vannak ilyen korlátolt nők, akik sok millió csecsemő-anya viszonyt megszakértenek, mert neki van 2 gyereke.
2021. ápr. 14. 19:09
 17/29 anonim ***** válasza:
52%
Nem baj, ne huzd fel magad rajta. Neki ez az egyetlen orome. Szanalom.
2021. ápr. 14. 19:13
 18/29 anonim ***** válasza:
22%

Nem trollkodom, és nem is vagyok öntelt, sem szakértő, leírtam nálunk hogy volt, aztán belémálltak ketten. Már a 6. hsz-emben leírtam, hogy ez nem azt jelenti, hogy csak így jó, azóta többször is. Ennél többet nem tudok tenni, meg kell tanulni szöveget értelmezni.

"Ahogy írod vannak nehezebb természetű babák, de igen igen tudjuk te azzal is elbirnál és eszik alszik gyereket varázsolnál belőlük."

Na pl itt sem sikerült, mert egyetlen szóval sem írtam olyat, hogy én bármilyen babából bármilyet faragnék. Sőt, az ellenkezőjét írtam: "Minden további nélkül elfogadom, hogy vannak "nehezebb" gyerekek, akikkel ez vagy sokkal küzdősebben, vagy extrém esetben akár sehogy sem működik, és a szülő inkább úgy van vele, hogy elaltatja ringatva, vagy maga mellé veszi az ágyba, mert úgy legalább alszik." Hol van ebben az, hogy én aztán jól átfaragnám??

"Kár hogy bemutatni nem tudod szupermami, csak az elméleti okítás megy."

Ezt meg értelmezni se tudom, küldjek egy videót, ahogy lerakom aludni a kicsit és kijövök tőle, vagy mi...? Ha meg annyitól szupermami vagyok, hogy a gyerekeim x óra tutujgatás nélkül alszanak a saját ágyukban, akkor bizony elég alacsonyan van a mérce.

Ja, és a személyeskedést sem én kezdtem, akkora bunkó vagyok. ;)

2021. ápr. 14. 19:23
 19/29 anonim ***** válasza:
56%

Ezt a hosszu blabla szoveget el sem olvasom, teljesen egyertelmu hogy egy unatkozo anya vagy akinek olyan ures az elete, hogy nincs jobb dolga mint anonym osztani az eszet.

Mielott azt mondanatok, hogy he, te is itt vahy. Igen, mert altatas kozben unatkozok es le kell foglalnom magam :D igen en szoptatva altatok es jo igy nekem koszonom szepen. Ha vegeztem, kimegyek a ferjemhez es azt hiszem szexelunk egy jot, mar csak azert is h ne legyek ilyen besavanyodott pcsa mint te. :D

2021. ápr. 14. 19:32
 20/29 anonim ***** válasza:
33%

Ja, mert nekem nincs időm szexelni az órákig tartó altatás miatt. Ja, várjunk csak...

Olvasod, nem olvasod, mit bánom én. A blabla nagy része idézett szöveg azoktól, akik nekem estek. Tehát igen, végülis találó a "blabla"... :)

2021. ápr. 14. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!