Milyen hangok azok, amiknél éjszaka bementek a babátokhoz?
Nyilván olyanok válaszát várom, akik nem alszanak együtt a babájukkal.
Ugye van, hogy nyöszörögnek éjjel, de nem sírnak. Ha hosszabb ideig csak kis nyöszörgést hallotok, bementek? Vagy ha "beszélget" magában? Vagy csak akkor, ha sír?
Az én babám csak nagyon ritkán sír fel éjjel, viszont sokszor nyöszizik. Ilyenkor sokszor nincs is ébren. Akkor szoktam bemenni, amikor már kicsit hangosabb. De gyakran még ilyenkor is csukva van a szeme. Illetve többször volt, hogy ilyenkor mire bementem, hang nélkül, békésen aludt. Néha bűntudatom van emiatt. Ti bemennétek egyből? Van úgy, hogy mondjuk 11-kor hallom egy kicsit(mondjuk 5-10 pecig), aztán abbahagyja, utána mondjuk éjfélkor megint, de akkor is abbahagyja, aztán 1-kor már hangosabban és hosszabb ideig nyöszörög, akkor bemegyek. Ez így jó?
Mindig más.
Lányom az első időben ha nyösszentett, az felért a sírással.
Később az első az csak mocorgásos volt, de ha pár perc múlva újra hüppögött ( még mondog nem sírt!) akkor menni kellett.
16 hónaposan nyösszenés nélkül visításba kezdett azonnal.
20 hónaposan már nem kellett menni, jött magától, ha gondja volt.
Fiam csak 14 hónapos..
Ő kicsinek azonnal sírni kezdett, semmi nyöszögés.
Most is pàr hüppögésnél érdemes menni, mert a holtakat is felkelti, ha nem.
Nappal az első felsírást hagyni kell, csak megriad.
Ha bemegyek felkel, ha nem alszik 1,5 h-t még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!