Màsnak is felébred éjszaka 2 órànként a babàja? Vagy akinek sikerült ezt orvosolnia?
Fél éves a lànyom, de 2-3 hónapos koràtól gyakran felébred....kb 2 órànként.
Nem sírva, először a kezével csapkodja az àgyat (hogy felébredjek :-) ) ha nem reagàlok, akkor a làbàval is üti az àgyat, aztàn jön a nyüszögés, majd a síràs.
De azt nem várom meg.
Anyatejes, de kb 5 percig szopik aztàn elalszik.
Gondoltam hogy azért ébred fel mert éhes az 5perc szopi utàn.
De volt h mindkét cicimet adtam, a végén màr ő fordította el a fejét....nos akkor is felébredt 2 óra múlva.
De megszoptatom, azon elalszik...és alszunk tovàbb.
Nem igazàn kísérleteztem.
A hozzàtàplàlàsban bízok, hâtha a szilàrd étel segít ebben.
Valakinek van tapasztalata ezen a téren?
A hozzátáplálás semmit nem számít, ez idegrendszeri érés függvénye. Az én lányom is ilyen, 7 hónapos múlt, nem mondom, hogy mennyiségeket eszik, mert nem, de azért elég jól haladunk a hozzátáplálással, mégis pontosan ugyanolyan az alvása, mint ezelőtt 2-3 hónappal. 4 hónapos kora környékéig elég jól aludt, 2-3x ébredt csak éjszaka, aztán jött az alvási regresszió, és bumm, azóta ilyen.
Akkor sokkal jobb a helyzet, amikor együtt alszunk. Mármint egyébként is velünk van egy szobában, de a saját ágyában, viszont ha nagyon nehéz éjszakánk van (valami miatt félóránként-óránként ébred) akkor magam mellé veszem a babaöbölbe, vagy ha az se segít, akkor végső megoldásként összebújva alszunk, az mindig beválik. Már csak ebből is azt gondolom, hogy nem az éhség az, ami felébreszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!