Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Màsnak is felébred éjszaka 2...

Màsnak is felébred éjszaka 2 órànként a babàja? Vagy akinek sikerült ezt orvosolnia?

Figyelt kérdés

Fél éves a lànyom, de 2-3 hónapos koràtól gyakran felébred....kb 2 órànként.

Nem sírva, először a kezével csapkodja az àgyat (hogy felébredjek :-) ) ha nem reagàlok, akkor a làbàval is üti az àgyat, aztàn jön a nyüszögés, majd a síràs.

De azt nem várom meg.

Anyatejes, de kb 5 percig szopik aztàn elalszik.

Gondoltam hogy azért ébred fel mert éhes az 5perc szopi utàn.

De volt h mindkét cicimet adtam, a végén màr ő fordította el a fejét....nos akkor is felébredt 2 óra múlva.

De megszoptatom, azon elalszik...és alszunk tovàbb.

Nem igazàn kísérleteztem.

A hozzàtàplàlàsban bízok, hâtha a szilàrd étel segít ebben.

Valakinek van tapasztalata ezen a téren?

2021. márc. 7. 20:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Á,ő nem éhes. Csak cici + te kellesz neki.
2021. márc. 7. 20:48
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Azzal tudnád leszoktatni ha ilyenkor nem kapna cicit. Hiszen akkor nem érné meg felébrednie.
2021. márc. 7. 20:57
 3/11 anonim ***** válasza:
29%
20 hónapos fiam ilyen...kb 20 hónapja . De már letettem róla, hogy tegyek ellene. Cicit nem akarom még elvenni tőle ,szóval így jártam :)
2021. márc. 7. 20:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi a gyerek 2 éves (!!!) koráig egyetlen éjszakát sem aludtunk végig. Szörnyű alvó volt. Aztán mint akinél elvágták, elkezdte gyönyörűen végigaludni az éjszakákat.
2021. márc. 7. 21:06
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Cumit próbáld ki. Vagy tegyél mellé egy cseppmentes itatót, először nappal kínáld vele, ha már tud belőle nappal (ébren) inni, akkor éjszaka is ezt add neki cici helyett. Pár nap alatt le fog szokni az éjszakai kelésről.
2021. márc. 7. 21:15
 6/11 anonim ***** válasza:
29%

A hozzátáplálás semmit nem számít, ez idegrendszeri érés függvénye. Az én lányom is ilyen, 7 hónapos múlt, nem mondom, hogy mennyiségeket eszik, mert nem, de azért elég jól haladunk a hozzátáplálással, mégis pontosan ugyanolyan az alvása, mint ezelőtt 2-3 hónappal. 4 hónapos kora környékéig elég jól aludt, 2-3x ébredt csak éjszaka, aztán jött az alvási regresszió, és bumm, azóta ilyen.

Akkor sokkal jobb a helyzet, amikor együtt alszunk. Mármint egyébként is velünk van egy szobában, de a saját ágyában, viszont ha nagyon nehéz éjszakánk van (valami miatt félóránként-óránként ébred) akkor magam mellé veszem a babaöbölbe, vagy ha az se segít, akkor végső megoldásként összebújva alszunk, az mindig beválik. Már csak ebből is azt gondolom, hogy nem az éhség az, ami felébreszti.

2021. márc. 7. 21:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
7 hós lányom ugyanezt csinálja. Csak ő rosszabb napokon van hogy félóránként ébred. Zombi vagyok, de egyszer ha megérik rá, elmúlik.
2021. márc. 7. 21:50
 8/11 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem ez ennyi idős korban teljesen normàlis. Majd kinövi. Mellettem aludt a kisfiam, alig èbredtünk meg az èjjeli cicizeshez, de ő is kesőn hagyta el, màr 2 eves kora utan.
2021. márc. 7. 22:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
4hos, uez, csapkod, hadonaszik, tepi le a polot, betudom a fogzasnak. Pedig cumit is hasznalunk. Majd kinovi.
2021. márc. 8. 05:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyan ez volt. De szrrintem nekem óránként. Kiderült nappal több ételt kellett adnom, nem volr neki elég s este akarta bepotolni. 12 hósan lett egy növekedési ugrása s nem volt elég a tápszer s 3 üveg bébi papi. Ugyhogy most kap reggel s este tápszert s 4 szer 200g pürét. S nem hogy óránként hanem egyszer sem kell fell.
2021. ápr. 6. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!