Ha éjszaka óránként kel, attól ő még kipiheni magát?
Fél éves, borzasztó az éjszakai alvása. Újszülöttként sokkal jobban aludt, ez most az utóbbi 1,5-2 hónapban van így. Minden héten vannak jobb éjszakák, amikor csak 4-5x kelünk fel, de minden hétre jut ugyanúgy borzasztó is, mint pl most is, minden egyes órában felébredt. Az egy dolog, hogy én ilyenkor milyen állapotban vagyok reggelre, de ilyenkor ő kipiheni magát vajon? Neki ez nem árt?
Napközben sem annyira fantasztikus alvó, de már lassanként kezd beállni valami napi ritmus, 2-3x alszik napközben 20 perctől 1,5 óráig terjedő intervallumban. Amúgy jókedvű, nyugodt baba, a fejlődése is szuper, tök jól eljátszogat magában, szóval az alvást leszámítva nagy szerencsém van vele.
Nekem öt hónapos a baba még csak. Kipiheni magát úgy veszem észre. Van amikor óránként kel és van olyan, hogy hajnaltól reggelig van fenn. Nálunk az elalvás megy nehezebben. Nyolckor elalszik, kilenckor felkel, fél tizenegykor elalszik és háromkor megint felkel, ha valami csoda történik, akkor csak enni és alszik tovább. Ha nincs szerencsém akkor reggel hatig fenn van. Ha nem kel fel háromkor akkor fél hétkor kel de fél kilenckor elalszik.
A barátnőmnek például hétkor elalszik, éjfélkor felkel és onnantól reggelig fenn van. Neki 8 hónapos a baba. Nekem napi 3x alszik. Reggel két órát, délben is kettőt ha elalszik a kocsiban, ha nem akkor csak 40 percet. Estefelé is 40 percet alszik csak. Mikor hogy. Még nem állt be neki az alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!