Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 1 évesnél síró görcs èjszaka?

1 évesnél síró görcs èjszaka?

Figyelt kérdés
1 éves kisfiam egy hete altatás után 1-2 órával visitva ébred és másfél óráig üvölt. Kézben sem nyugszik meg. Nem tud visszaaludni és teljesen behergeli magát. Ez pavro alvászavar? Tapszerrel sikerül visszaaltatni,de utána kell a szokásos 1 órakor is hajnalban inni,majd reggel is. Így lassan ott tartunk hogy 3-4 óránként tápszert iszik mint egy csecsemő. Tisztára kivagyunk. A tesójaval egy szobában van,akinek másnap a suliban teljesíteni kell,őt is nagyon sajnálom. Ez lehet fogzas? Én úgy félek hogy így marad és már minden nap uvoltes lesz. Csecsemőknek nem sírt ennyit,egy álomba volt. Mondjatok valamit.
2021. jan. 26. 05:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Lehet pavor. Ha valóban az, akkor viszont érdemes orvossal beszélni, ha mindennapos a dolog. Lányomnál is ez van, de csak ritkán, és ő vissza tud aludni viszonylag könnyen. Nála is kb egyévesen kezdődött, én is fogzásra gyanakodtam akkor.
2021. jan. 26. 06:43
 2/11 anonim ***** válasza:

Az én fiamnál ugyanez kb 1,5-2 évesen kezdődött. Viszont kinőtte. Én utólag azt látom, hogy abban az időben kezdődött, ahogy egyre több inger érte - mentünk sok helyre, gyerekek, stb. Szerencsére az ébredés után maximum 5 perc volt a sírás és a “zombi” üzemmód, azaz olyan volt mintha nem ébredt volna fel, utána általában volt egy pillanat amikor hopp, elhallgatott és vissza tudott feküdni. Én az ingerekre gyanakszom, hogy nem tudta könnyen feldolgozni.

Annyira nem megnyugtató számodra, de a fiam 3 éves korára nőtte ki, ahogy rendeződött az életünk, rendszer lett a napjainkban. (Azelőtt költözés volt, balesetek, betegségek, nem volt túl jó az az év..)

2021. jan. 26. 07:27
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Miért nem költöztetitek át ideiglenesen magatokhoz? Ne az iskolás gyereket készítsétek már ki...
2021. jan. 26. 07:49
 4/11 A kérdező kommentje:

A szülői háló félszoba, egy ágy fért be és egy méter se maradt,oda nem tudom vinni. A nappaliba meg számítógép router hegyek,szerver gép megy (hagyjuk is hogy miért,férjem irodaallomasa...) Ott nem egészséges aludni. Nem tudom hova tegyem.

Az a baj hogy nem öt perc,hanem egy óráig is sír. Néha nyitott ,néha csukott szemmel,nem tudom eldönteni hogy magánál van-e? :( Nagyon félek hogy így marad.

2021. jan. 26. 10:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj gyerekorvossal. A tünetek a pavorra utalnak . Az en fiam is sokszor ébred dr ő kis simogatás után visszaalszij. Nekem azt mondta az orvos ez nem pavor, nert nem tart sokáig es magánál van.
2021. jan. 27. 09:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Bocsi az elírásokért. Mi sima gyerekorvoshoz nentünk.
2021. jan. 27. 09:21
 7/11 A kérdező kommentje:
Beszéltünk gyerekorvossal,vedonovel. Állítólag életkori, normalis.haha. persze. Már átállt a hajnali 3-4 körüli kelesre. Akkor fekszik vissza mikor mindenki elmegy otthonról dolgozni/suliba. Hajnalban nem visszaaltathato. Már nagyon kezdek kiborulni. Mellette éjszaka is fel fel sír. Néha még vannak ezek az őrjöngő üvöltő fázisok,nincs ilyenkor magánál és nem megnyugtató. A védőnő szerint van aki ilyen,majd kinövi. Ha én meg nem őrülök addig.
2021. febr. 5. 06:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Nappal teljesen átlagos,normális,nyugodt a viselkedése. Jön a foga,gennyes hólyagos az íny. Attól lenne jó ennyire? Jó lenne tudni,mert akkor kibírom,mert tudom hogy vége lesz. De szoktam sirdogalni,mi van ha így marad.
2021. febr. 5. 06:36
 9/11 A kérdező kommentje:
*Attól lenne ki ennyire? Elírtam
2021. febr. 5. 06:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, hogy vagytok?

A fogzásra nem próbáltad a dentinoxot?

2021. febr. 8. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!