Milyen alvónak számít egy 8 hónapos baba, ha a 12-13 órás éjszakai alvás alatt 3x ébred meg szopiért?
Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 08:58
A kérdező szavazást indított:
Jó alvó.
Átlagos.
Rossz alvó.
36 szavazat
1/12 anonim válasza:
Gondolom mindenki a sajàt gyerekèhez hasonlìtja, ìgy jònak szàmìt nàlam
2/12 anonim válasza:
Szerintem átlagos. A jó alvó az, aki átalussza az éjszakát. A rossz alvó pedig aki óránként kel.
3/12 anonim válasza:
Nézőpont kérdése. Attól függ kihez viszonyítjuk. A lànyom 3 éves koráig ilyen volt, szóval ő hozzá képest átlagos. A fiam viszont újszülött kora óta nagyon ritkán ébred éjszaka. Ha őt nézzük, akkor rossz alvó
4/12 anonim válasza:
Osszetennem a két kezem ha igy aludna..
5/12 anonim válasza:
Ez relatív. Talán átlagosnak mondanám. Nekem a jó alvó az a baba, aki átalussza az éjszakát. Nekem mindkét gyerekem 8 illetve 7 hetes kora óta nem kel éjjel, szóval én nagyon nem örülnék 3 kelésnek éjjel, de látod, valaki meg nagyon örülne neki.
6/12 anonim válasza:
Nagyon rossz alvó a lányomhoz képest, akit leraktunk este és reggel 8-ig aludt, maximum 1x ébredt meg 3 körül, de nagyon jó alvó a fiamhoz képest akihez óránként/ 2 óránként kelni kellett.
Szóval kihez képest?
7/12 anonim válasza:
A lányaimhoz képest borzasztó rossz alvó. De a barátnőm kisfiához képest szuper. 😊
9/12 anonim válasza:
Szerintem ha vissza is alszik cicin egybol akkor jo
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi szavazatokat! Igen, pont a saját tapasztalatotokhoz képest voltam kíváncsi 👍
2021. jan. 25. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!