8 hónapos kisfiam sokat ásítozik a napokban. Valami baja lehet?
Figyelt kérdés
A kedve jó, vidám, nevetgél, nem vettem észre rajta semmi furcsát. Vigyem orvoshoz?2020. dec. 4. 19:10
3/13 A kérdező kommentje:
De több napja már.
2020. dec. 4. 19:43
4/13 anonim válasza:
Nem értem. Csak ásít. Mégis mi baja lenne?
5/13 anonim válasza:
Sokan nyomottabbak ilynekor.
Már egy ásítást is felfújtok..hihetetlen
6/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam hátha vérszegény vagy vashiányos. Majd megemlítem azért az orvosnál.
2020. dec. 5. 18:04
7/13 A kérdező kommentje:
Azóta is ásítozik és nem jutottunk előrébb. Az orvos csak annyit mondott, hogy szellőztessünk többet.
2021. márc. 25. 20:27
8/13 anonim válasza:
Azert a paramamisagnak is legyen mar egy hatara:D probald meg elvezni ezt a szep idoszakot, megbanod majd hogy ilyen hulyesegekkel idegesitetted magad. :)
9/13 anonim válasza:
Ásítással nem csak a fáradtságot jelzi a test. A belső füllben lévő nyomást is így egyenlítjük ki.
Egy babánál pedig ha vas illetve vérszegény nem csak abban nyílvánul meg hogy fáradékony.
Étvágytalan, aluszékony, elmarad a súlygyarapodás,sápadt.
10/13 anonim válasza:
Én is sokat ásítok, felnőttként, néha zavar. Orvosnál nem voltam vele, de próbáltam már utána olvasni.
Nem sok eredménnyel. A férjem piszkál vele, egy értekezlet közben nagyon ciki. És a legbosszantóbb, hogy nem tudom visszafogni, pedig gyakorlom. Pont feltettem erről itt kérdést pár hete, de hát ilyen hulye problémára megoldás sincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!