8 hónapos kisfiam sokat ásítozik a napokban. Valami baja lehet?
Figyelt kérdés
A kedve jó, vidám, nevetgél, nem vettem észre rajta semmi furcsát. Vigyem orvoshoz?2020. dec. 4. 19:10
11/13 A kérdező kommentje:
Aluszékonynak nem mondanám, mert simán fent van 5-6 órát egyhuzamban. Most 10 kg és 79 cm, 1 éves. A védőnő piszkált egy időben, hogy vékony, de most azt mondta az 1 éves státuszon, hogy mivel mindketten vékonyak vagyunk a párommal, nem várható el, hogy husis legyen. Amúgy nem vékony, van combja, kis pocakja is. Az étvágya változó, a tejitalt mindig elfogadja, ha éppen a rendes ételekből keveset evett. A bőre fehér, nem tudom, hogy a sápadtság mit takar igazából, a védőnő meg az orvos nem mondta, hogy az lenne. Azt olvastam, hogy akár az epilepszia jele is lehet, ha sokat ásít, de gondolom akkor más jele is lenne, ha epilepsziás lenne.
2021. márc. 26. 10:57
12/13 anonim válasza:
Lehet oxigénhiánya van. Felnőttek attól is ásíthatnak sokat.
13/13 anonim válasza:
Epilepszias attol hogy asit😂 egyre jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!