3 hónapos korra többet aludt éjszaka a babátok?
Figyelt kérdés
3 napja az éjszakai egy kelést is elhagytuk, nappal is fáradékonyabb a babocám. Az elmúlt 2 hétbe alig aludt napközbe, mert mozognak a fogcsírái de 4 napja sokkal aluszékonyabb nappal is. Tapasztalt már ilyet valaki? Ez a növekedési ugrás hatása lenne? Vagy a korral jár?2021. márc. 22. 05:42
1/5 anonim válasza:
A fiam 8, a lányom 7 hetes kora óta alussza át az éjszakát. A kicsi 6,5 hónapos, nappal még háromszor, de már van, hogy csak kétszer alszik, 3 hónaposan még bőven négyszer aludt. Változnak az alvási szokásaik, nincs ebben semmi különös. Örülj, hogy aludhattok éjjel. Ja és frontok jönnek-mennek az elmúlt pár napban, nappal attól is aludhat többet.
2/5 A kérdező kommentje:
eddig immunis volt a frontokra...
2021. márc. 22. 05:53
3/5 anonim válasza:
A babák állandóan változnak, most lehet megérzi a frontot. Az is lehet, hogy most kicsit megpihennek a fogcsírák és most pihenni ki az elmúlt 2 hetet vagy most egyszerűen csak ilyen időszak van nála. Ha egyébként jókedvű, eszik, játszik, akkor én nem aggódnék, örülnék, hogy jókat alszik. 1. vagyok.
4/5 A kérdező kommentje:
eszik de ugye azzal az egy kaja adaggal kevesebbet. Jó kedvű,mosolyog semmi betegség jelét nem látom
2021. márc. 22. 06:15
5/5 anonim válasza:
Szerintem nincs itt semmi gond, átalussza az éjszakát, ennyi. Élvezd, amíg tart, mert változhat ez is, de az is lehet, hogy nem (nálunk például a nagy már 9 éves lesz és sosem romlott el az alvása, a kicsi is alszik szépen, pedig már 2 foga is van). Ilyen ez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!